2777
2789
عنوان

باردارم.هیچ علائمی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 46 پست
من سونو قلب رفتم فقط گفت جنین زنده و دارای ضربان قلب  یعنی ی دونه اس فقط؟  الان هفته ۱۱ ...

ممنون عزیزم انشالله

خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم هفته۸رفته گفتن قلبش تشکیل نمیشه باید سقط کنی ولی چون بعد سال ها باردار شده راضی نشد سق ...

انشاءالله به حق بزرگی وبخشندگی الله و هرچه سریعتر مامان باشی عزیزم..

انشاءالله به حق بزرگی وبخشندگی الله و هرچه سریعتر مامان باشی عزیزم..

ممنون عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه ۴سال توه اقدام هستم

خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍
نه من سر پسر دومم داشتم ولی سر اولی از اول نبود

چی بگم والا.من انگار نی نی تو مثانمه..سنگین میشه.به جز تکرر ادرار و درد سینه علائم دیگه ای ندارم..دوسدارم پسرم داشته باشم دیگه هرچی خدا بده

واااای..من قبل اینکه بفهمم باردارم شب خواب دیدم بی بی میذارم منفی بعد از مدتی میرم نگا میکنم میبنم ه ...

منم اینجوری بودم رفتم سونو ان تی دختره. علایم به ژنتیک و مقاومت بدنت ربط داره

اره درسته..حالا یه سوال‌‌..کسی ک شکم دومش باشه اگه دیگه همه چیزش مثل بارداری اولش باشه دیگه جنسیتشم ...

ربطی نداره مامان من بچه دومش دقیقا عین بچه اولش بود همه میگفتن پسره اخر دخمل شدم🤣🤣🤣

با اذان صبح گذاشتم دیدم منفیه خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم خیلی کمرنگ افتاده..ولی دیگه کم کم هرچی بی ...

راحیل جان سلام عزیزم من دیروز بی بی چک گذاشتم منفی شد به با امروز میشه ۳ روز البته عصر بود که بی بی چک گذاشتم و ادرارم خیلی تازه بود چون قبلش آب خورده بودم به نظرت چند روز دیگه صبر کنم و بعد بی بی بزارم امروز میشه ۳ روز تاخیر و اینکه شما چند روز گذشته بود که آزمایشت منفی شد میشه کامل توضیح بدی یه حسی همش میگه باردارم ، دوست دارم دختر دار بشم ولی بقیه میگن اگه بی بی چک دیر منفی بشه ممکنه پسر باشه به نظرت درسته؟؟؟

سر دخترت چه علائمی داشتی کی بی بی زدی

برا دخترم فک نمیکردم باردار بشم..چن روزی گذشت بی بی گذاشتم مثبت.شد.این یکی ۱۴ مهر اقدام داشتم دیگه سینه درد شدیدگرفتم.۲۷ یعنی ۱۳روز بعد از اقدامم بی بی گذاشتم با تاخیر هاله انداخت..همون روز عصر ازمایش بتا دادم ک صفرر بود..۳ ابان ازمایش دادم بتام ۷۲۹ بود