2777
2789
عنوان

ازدواج

432 بازدید | 53 پست

سلام دوستان عزیز ❤❤❤

🙏من به یه مشکل برخوردم و خیلی گرفتارم 🙏

❤خداوکیلی کمکم کنید خیلی نیاز به کمک دارم .❤

💜من چند ماه پیش به دختری علاقمند شدم ولی این علاقمند شدن صرفا از طریق فضای مجازی بود ولی همو میشناختیم ، و تازگی همو ندیده بودیم ، اونم فقط از طریق عکس بود که همو دیدیم.💜

💜من خیلی اون اوایل به ایشون علاقمند بودم به شدت ، و برا این کار به مشاور مراجعه کردم و گفتم چجوری با ایشون حرف بزنم که بهشون علاقمندم اونا هم راهنمایی کردن و با  ایشون حرفامو زدم و معلوم شد ایشون خیلی بیشتر از علاقه ی من بهم علاقمند بود ، به همین خاطر بود که هر دو تصمیم گرفتیم که به خانواده بگیم ، و من که باخانوادم حرف زدم ولی ایشون فعلا حرف نزده .

💜 من با پدر و مادرم کامل  بحث کردم و همه چیو گفتم ، و ظاهرا راضی بودن اما پدرم یه کم با ابهام حرفایی میزد ، که خیلی درگیرم کرده مثلا میگفت اگه همسرت همکارت باشه ( معلم) بهتره یا اینکه فعلا عجله نکن شاید مورد مناسبتری گیرت اومد ، این بحث ها با پدرم مال ۴ ماه پیشه و از اون موقع به بعد با دختره در تماس بودن و حرفای صمیمی هم زدیم و علاقمند هم بودیم ، ولی بعضی وقتا به حرفای پدرم که فکر میکردم از انتخابم دلسرد میشدم و این حس دلسردی هی ادامه پیدا کرد تا الان که دیگه واقعا از خودمم خوشم نمیاد ، چون اون حس عشق اول دیگه نیست، و از یه جهت اون دختره خیلی منو دوس داره و واقعا دوست داشتنش واقعیه، اما من بخاطر  حرفایی که پدرم زد تحت تاثیر قرار گرفتم ، نمیگم همش مقصر پدرمه ولی احساس میکنم زود تصمیم گرفتم و الانم اگه بخوام کات کنم اون دختره خیلی آسیب میبینه چون واقعا دلیل منطقی برا کات ندارم و دلیلی هم ندارم که چرا بهش علاقه ندارم . 

دوستام اکثرا با همکار خودشون یعنی معلم ها ازدواج کردن ولی من با پارتنرم همکار نیستیم 💜

💙واقعا نمیدونم چیکار کنم ، اونو به خودم علاقمند کردم ولی الان خودم سرد شدم ، به نظرتون چکار میشه کرد 💙

خداوکیلی جواب بدید حال خوبی ندارم!🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر موقع بزرگ شدی حرف کسی روت تاثیر نذاره ازدواج کن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

شما که انقدر حرف پدرت برات مهم بود چرا باهاش بیشتر صمیمی شدی؟ الانم دیر نشده. رابطه تو تموم کن. اون دختر هم حق خوشبخت شدن داره. ممکنه باهاش ازدواج کنی و باز هم یاد حرفهای پدرت بیفتی و این بار خیلی به ضرر هر دو تون میشه.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

وقتی هنوز به یک بلوغ نرسیدی و نمیتونی بصورت قاطع تصمیم گیری کنی چرا زندگی کس دیگه ای رو به بازی میگیری ،شما از اول نمیدونستی که دوستانتون با همکاراشون ازدواج کردن تاز متوجه شدین؟؟دوروز دیگ همینو سر دختر نزنی دوروز دیگ اونارو نبینی نق بزنی

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور