سلام دوستان عزیز ❤❤❤
🙏من به یه مشکل برخوردم و خیلی گرفتارم 🙏
❤خداوکیلی کمکم کنید خیلی نیاز به کمک دارم .❤
💜من چند ماه پیش به دختری علاقمند شدم ولی این علاقمند شدن صرفا از طریق فضای مجازی بود ولی همو میشناختیم ، و تازگی همو ندیده بودیم ، اونم فقط از طریق عکس بود که همو دیدیم.💜
💜من خیلی اون اوایل به ایشون علاقمند بودم به شدت ، و برا این کار به مشاور مراجعه کردم و گفتم چجوری با ایشون حرف بزنم که بهشون علاقمندم اونا هم راهنمایی کردن و با ایشون حرفامو زدم و معلوم شد ایشون خیلی بیشتر از علاقه ی من بهم علاقمند بود ، به همین خاطر بود که هر دو تصمیم گرفتیم که به خانواده بگیم ، و من که باخانوادم حرف زدم ولی ایشون فعلا حرف نزده .
💜 من با پدر و مادرم کامل بحث کردم و همه چیو گفتم ، و ظاهرا راضی بودن اما پدرم یه کم با ابهام حرفایی میزد ، که خیلی درگیرم کرده مثلا میگفت اگه همسرت همکارت باشه ( معلم) بهتره یا اینکه فعلا عجله نکن شاید مورد مناسبتری گیرت اومد ، این بحث ها با پدرم مال ۴ ماه پیشه و از اون موقع به بعد با دختره در تماس بودن و حرفای صمیمی هم زدیم و علاقمند هم بودیم ، ولی بعضی وقتا به حرفای پدرم که فکر میکردم از انتخابم دلسرد میشدم و این حس دلسردی هی ادامه پیدا کرد تا الان که دیگه واقعا از خودمم خوشم نمیاد ، چون اون حس عشق اول دیگه نیست، و از یه جهت اون دختره خیلی منو دوس داره و واقعا دوست داشتنش واقعیه، اما من بخاطر حرفایی که پدرم زد تحت تاثیر قرار گرفتم ، نمیگم همش مقصر پدرمه ولی احساس میکنم زود تصمیم گرفتم و الانم اگه بخوام کات کنم اون دختره خیلی آسیب میبینه چون واقعا دلیل منطقی برا کات ندارم و دلیلی هم ندارم که چرا بهش علاقه ندارم .
دوستام اکثرا با همکار خودشون یعنی معلم ها ازدواج کردن ولی من با پارتنرم همکار نیستیم 💜
💙واقعا نمیدونم چیکار کنم ، اونو به خودم علاقمند کردم ولی الان خودم سرد شدم ، به نظرتون چکار میشه کرد 💙
خداوکیلی جواب بدید حال خوبی ندارم!🙏🙏🙏🙏