2737
2734
عنوان

اونایی که آش رشته هاشون محشر میشه بیایین!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12822 بازدید | 28 پست

آش رشته  در سرآشپز پاپیون


https://sarashpazpapion.com/recipe/nt9mflrcdb6k1cr364cgul76bmvm3jqi


مواد لازم برای۷ نفر

رشته آش  ۲۵۰ گرم

سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون)   ۷۰۰ گرم

پیاز داغ   ۳۰۰ گرم

سیر داغ   ۱/۲ پیمانه

نخود   ۱ پیمانه

لوبیا چیتی   ۱ پیمانه

عدس   ۱/۲ پیمانه

ماش   ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

آرد   ۲ قاشق غذا خوری

نعنا خشک   ۲-۳ قاشق غذا خوری

روغن   ۲-۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

۱- نخودولوبیا را باهم 12-24 ساعت خیس کرده 2تا3 بار آب رو عوض کرده و پخته و ماش و عدس را 1-2 ساعت باهم خیس کرد و با هم پخته.

۲- نصف یه قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیادبعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد.

۳- داخل یک تابه  2تا3 ق غ روغن ریخته بعد بیشتر پیاز داغ روبهش اضافه کرده و یک سوم اون رو کنار میزاریم برای تزئین، کمی سیر داغ هم اضافه کرده وحدود 1 ق م زردچوبه اضافه کرده و کمی فلفل قرمز و 2 ق غ آرد اضافه کرده روی حرارت گذاشته بهم زده خوب مخلوط بشه و بوی خامی آرد و زردچوبه از بین بره حدود 2-3 دقیقه زمان کافیه.

۴- سبزی خرد شده زمانی اضافه که آب داخل حبوبات قل قل بزنه و بجوشه قبل از اضافه کردن سبزی 1 ق م نمک ریخته ،باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده بعد سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو باز میزاریم بعد پیاز داغی که آماده کردیم رو اضافه کرد فقط مقدارکمی رو کنار میزاریم که در مرحله آخر اضافه میکنیم حدود 20تا30 دقیقه با حرارت بالا بجوشه تا لعاب بده.

۵- بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود 15 دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

۶- بعداز جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ،سیرداغ،نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم.نوش جان


سایر نکات

زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید .

برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تانعنا سیاه نشه.


منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌

https://sarashpazpapion.com


عزیزم من طبق این درست میکنم خیلی خوب میشه طعم و قیافش 

اون نکته که گفته ارد رو با زردچوبه تفت بده و بریز رو حتما انجام بده هم لعاب میده هم طعمش خوب میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من حبوبات رو از شب قبل خیس میکنم

دوبار میجوشونم ابشو میریزم ک نفخش بره

بعد حبوبات و گوشت رو (من گوشت میریزیم خیلیا نمیریزن) 

حبوبات و گوشت چند قل ک  زد پیاز داغ میریزم و سیر داغ. 

وقتی پختن سبزی میریزم و نعناع داد و کمی کشک

بعدم رشتع رو و میزارم جا بیفته

حسابی باید جا بیفته 

اگه گوشت نریزم ی عصاره گوشت میریزم

      کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
2728

من سیر و پیاز داغ فراوون درست میکنم با زردچوبه، حبوباتمو جدا میپزم سبزیو که ریختم 20 دقیقه جوشید حبوبات پخته رو اضافه میکنم با رشته بعد نصف پیاز و سیر داغو نعنا داغو میریزم توش با ادویه و درشو میذارم نیم ساعت بجوشه بعد خاموش میکنم یه نیم ساعت دیگم میذارم همونجوری بمونه جا میوفته😋

2738

اب قلم بریز 

یا یه تیکه گوشت

پیاز داغ و نعنا داغ و کشک بعد پخت سبزی بریز

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سبزی باید حداقل یکساعت بپزه تا لعاب بده. 


تو پیازداغ یک قاشق زردچوبه بزن 


یک ساعت آخر یه مشت رشته خرد کن بریز تا لعاب بده. نیم ساعت اخر بقیه رشته رو. 


به ترتیب نخود لوبیا عدس و سبزی رشته کشک سیرداغ و نعنا داغ


برای لعاب بیشتر میتونی یه سیب زمینی متوسط رو چهار قاچ کنی توش بریزی یا با آب قلم بپزی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من آب را میزارم جوش بیاد بعد سبزی را میریزم سبزی که پخت بعد حبوبات که نیم پز شده میریزم بعد پیاز که تفت دادم میریزم بعد یک ساعت که قشنگ با قل خوردن بعد رشته را میریزم یه ساعت خوب جا بیافته یه ربع آخر نمک فلفل وزردچوبه و کشک رامیرزیم ۵دقیقه آخر هم زعفران را میریزم بعد خاموش میکنم تا یکم سرد بشه همیشه عالی میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز