2733
2734

آقا من دیگه رد دادم

چرا آش رشته های من بد ریخت و قیافه میشن

اصن لعابدار درنمیاد رنگ خوبی هم نداره

من اول پیاز داغ درست میکنم بعد حبوبات میریزم

حبوباتمو خیس میکنم و فریز میکنم همیشه بخاطر همین دو سه ساعته میپزه

بعد سبزی رو اضافه میکنم که یک ربع میپزه

درقابلمه رو نمیذارم

در آخر رشته میریزم و درشو میذارم بعد ده دیقه یا یه ربع خاموش میکنم

اصلا آش جالبی درنمیاد

باید زرد چوبه تفت بدی داخلش بریزی

یه کم هم آرد در آب سرد خوب حل کنی و داخلش بریزی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

پیاز داغ رو اول نریز

حبوبات پخته و سبزی رو بریز یه نیم ساعت بپزه رشته رو بریز بعد یک ربع پیاز داغ نعناع داغ رو بریز نیم ساعت باشعله کم بپزه.

اگه دیدی خوب لعاب نداده ،چندتاذقاشق آرد رو تو آب سرد قاطی کن بعد بریز تو آش تا خودشو بگیره.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
2738

من عاشق آش رشته های مادر شوهرمم

نمی‌دونم چیکار می‌کنه عااالی میشه 

البته با رشته محلی درست می‌کنه 

خب منم با همون درست میکنم ولی خوب نمیشه لیز میشه انگاری 


عدس و سبری زمان پختشون اندازه همه. حدود ی ساعت یا کمتر. برا لعاب هم وقتی داری رشته میریزی یکی دو ق غ ارد تو اب سرد حل کن یا تو روغن سرخ کن بریز با رشته بپزه قوام میاد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خب ی ربع برا سبزی کمه

من بعد اینکه حبوبات ریخت سبزی و عدس میریزم ی ساعت بعدش رشته میریزم

رشته هم نیم ساعت یا بیشتر میذارم بحوشه ک کامل لعاب بده

اصلا ارد نمیزنم ولی لعاب داره

وقتی خاموش کردم پیازداغ و سیرداع و نعنا داغ میریزم توش درشو میذارم نیم ساعت بعد میخوریم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز