2777
2789

دقت کردین چون گفته بود راست و حسینی دیگه 60 نفر نگفتن پزشک و کارخونه دار 😉😆😅

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم

با مدرک مهندسی کامپیوتر کار گیرم نمیاد

پول توجیبی میگیرم ماهی ۲۰۰ تومن

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
خوبه 😂گفتم اگه ده باشه مام بزنیم

😂😂😂عزیزم  . به پولش نگاه نکن خیلی دوندگی و اذیت داره . اصلا نمی تونی مسافرت و مهمونی بری . مدام باید سر کارت باشی . و اینکه اجناس روز ب روز گرون تر میشه و میمونه رو دستت . 

یکی تاپیک میزد همش لینک میداد میگف گزارش بزنین واسش. 

عقده.ای.نباشیم#  

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست