منم نمیدونم اومدم اینحا بپرسم ، آخه همکارم سر کار گفت جوابو مفتکی بهش ندی
ببخشیدا همکارتون برا خودش گفت چرا بخاطر حرفای این و اون چشم و همچشمی توقع زیااااد از همسر بیچاره دارین موقع زایمان حسابه اونم همسرتون خیالت راحت خودش میفهمه باید با گل و کادو بیاد
اره ولی مگه لعنتی از ۵۸تکون میخوره.یادم رفته عوض کنم امضامو شدم ۵۸ولی خب پایینتر نمیاد ک چون ورزشم نمیکنم خیلی کم،وزن کم میکنم.اه من قلل بارداریم ۴۸بودم الان دارم میمیرم اصلا نمیتونم کنار بیام با این وزن حتی تو شیردهیم ۵۳شده بددم یهو مثله وحشیا حمله کردم به تنقلات این بلارو سر خودم اوردم
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
مرد بیچاره تو زندگی مشترک جم بخوره باید کادو بده..😂😂 مازنها هم بد نیست یکم توقعمون رو کم کنیم..کلی میگم استارترجان🙄🙄
من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!