مدیر عزیزسایت عزیزم نظرت چیه کاربراهم لغو بشه ماربریشون جاش تبلیغ بزارین خدایی نکرده بخاطر حظور ما جا کم نیاد واسه تبلیغ هان؟
شورشو دراوردین دیگه اه
هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
من یه ده دقیقه میچرخم اینجا گوشیم داغ میشه قبلاً اینجور نبود تازه اینجوری میشه فک کنم بخاطر این تبلی ...
بابا هیچ حواستون هست علاوه بر نت چقد پول ازتون میره هربار که رو تبلیغات کلیک میکنید؟
اصلا توجه نمیکنه بحث پوله😏 ad clear نصب کن تبلیغا برات بالا نیاد
اینی که میگی میتونه مشکل عکس گذاشتن رو حل کنه؟
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️