2821
2789
عنوان

شوهرم غذای بچه م رو خورد😥😀

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 42 پست

وا مگه شوهرت نمیدونه گوشت رو شما سه نفری باید بخورید ؟ینی همه رو خودش خورده؟

این خنده ندارع گلم 

تو عروسی ها هم بعضی ها هستن مثلا تو یه دیس گوشت که مال چهار نفره رو ،همشو یا بیشترشو برا خودشون خالی می‌کنن

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

فقط_طلاق# 😶😂😂😂

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط طلاق

والا ! لپ کلامو گفتی 😂

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

یبار مامانم قابلمه ی غذا که نصفش پر استامبولی بود رو گذاشته بود رو اجاق گاز واسه بابا و داداشم

بعد بابام فکر کرده بود برای اونه کل قابلمه رو خورده بود اون روز کلللی خندیدیم طفلک بابام خجالت کشیده بود میگفت من فکر کردم برا من گذاشتی فقط

بعد مامانم گفت اصلا خوردی نوش جونت مشکل اینجاست چطور تونستی نصف قابلمه رو بخوری!! 

بابامم گیج شده بود میگفت نمیدونم😂😂😂😂

فداش بشم دلم براش تنگ شد❤️

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

از این به بعد غذای پسرت رو اول بکش بزار کنار بعد بقیش رو برای همسرت ببر

تو خونه ما هم چند بار از این اتفاق ها افتاده الان همسرم اول میپرسه این  غذا مال کسی نیست من میتونم بخورم  

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز