2777
2789

شوهر گیرت بیاد که چی بشه؟؟؟ 

که درگیر طعنه و تیکه خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری بشید و تا یه لحظه میخاید بخوابید کل تیکه هاشون جلوتون رژه بره و هیییییچ غلطی نتونی بکنی جز خود خوری؟؟؟ 

که کلی برای پدر و مادرش زحمت بکشی تهش شوهرت بگه هیچ کاری نکردی براشون تو چیکار کردی برا خانواده من؟؟؟؟ 

بذار دو ماه بگذره از عروسی و خوش خوشانت دیگه گریه و خندت براش مهم نیست چه برسه به اینکه بهت اهمیت بده و وقت بذاره

کل نامزدی رو باید درگیر خانوادش باشی هی اونا بخان گربه رو دم حجله بکشن هی تو بخای جوری رفتار کنی نه سیخ بسوزه نه کباب 

و هزارااااان هزار سختی و مشکل دیگه که هییییییچ کدومشون تو خونه پدری وجود نداره

میدونم خیلیاتون تو خونه پدری اوضاع خوبی ندارین اما تیکه از مادر و پدر خودت بشنوی صد شرف داره به حرف نامربوطی که از دهن یه پیرزن خرفت که مادر شوهرته بشنوی و نتونی حتی جوابشو بدی  

میدونم دخترا میدونم تو فرهنگ ما گفتن دختر تا شوهر نکنه ناقصه وهمه خوشبختیا رو برامون به شوهر منتهی کردن اما بخدا شوهر کردن ته خوشبختی نیست تازه شروع مشکلات جدیده

قدددر خونه پدری رو بدونید قدددرشو بدونید و تازمانی که مجردید ناراحت نباشید چرا شوهر نکردید

بذارید یه مورد عالی با خانواده نرمال تاکید میکنم خانواده ی طرف خیییییییلی مهمه خیلی زیاد ، این جور موردی اگر داشتید ۳ ماه رفت و امد خانوادگی داشته باشید اگر همه چی اوکی بود بعد شوهر کنید 

بعد از ازدواج یک الی دو سال مهلت بدید اگر طرف به نظرتون مشکلی نداشت ازش بچه دار شید 

همین 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍❤😙مهربون کی بودی آخه

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

من هم شوهرم خوبه! هم خونوادش ماهن به خدا... انقد که مهربون و دلسوز هستن

هیچ دخالتی هم نکردن تا الان

اماااا بازم خونه بابام ترجیح میدم، برگردم عقب محاله ازدواج کنم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

موافقم 

اصلا هدف خلقت مگه شوهر کردن که بعضیا اینقدر گیر دادن؟

خداروشکر از نظر من مهم نیست

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!

اره واقعااااا

ولی به قول خودت یکی اوضاع خوبی تو خونه باباش نداره بیچازه ارزو داره فرار کنه از اون خونه و مستقل بشه...بدتر میاد خودشو از چاله میندازه تو چاه

من الان بجه دارم عاشقشم هستم ولی زمان برگرده عقب شوهر نمیکنم.حداقل با این

متنتو کامل نخوندم عزیزم

من جدا شدم و دنبال همسر خوبم 

زندگی تنهایی واقعا سخته نگاه سنگین بقیه و پیشنهاد دوستی از هرکس و ناکس واقعا آمو نابود می کنه

من تو زندگی سابقم هیچ مهر ومحبتی از شوهر سابقم ندیدم از اولش غریبه بودیم باهم با این وجود میدونم تو زندگی متاهلی آرامشی هست که تو مجردی نیست 

لطفا جوونا رو ازدواج زده نکنید ازدواج سنت الهیه 

🥰🥰🥰😇
99درصداین چیزایی که میگی شایدهیچ وقت اتفاق نیوفتن    

برای من دونه دونه اش افتاد

اینایی که گفتم اتفاق نیست

اتفاق یعنی اونی ک تو انتخابش نکنی و یهویی بیاد از دست تو خارج باشه

اما ازدواج اتفاق نیست انتخابه 

با انتخابت ، انتخاب میکنی چه بلایی قراره سرت بیاد

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

خوشگلم اینقدر حرص نخور:((( منظور دخترا شوهر خوب با یه خانواده خوب 

الان شوهر من خدایی میگم خانواده خوبی نداره یعنی در واقع با من خوب نیستن ولی از جون واسه خانواده من و خود من مایه میزاره خانوادم خیلی دوسش دارن حتی شاید بیشتر از من😹😅ولی در کل ازدواج انتخابه نه هدف خیلی از دخترا ازدواج و هدف زندگیشون میبینن و فقط میخوان شوهر کنن :///

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!