2777
2789

اول بگم که ما آخرای دانشگاهیم ترم اولی نیستم

بچه ها تو ی گروهی داشتیم حرف میزدیم گروه همکلاسیاس و تعدادمونم خیلی کمه 

این پسره ی چیزی گفت بقیه هم نظرش تایید کردن منم تایید کردم 

تمام پیامارو جواب داده به جز من نگین ندیده چون پیام قبل و بعد از منم جواب داده همه رو 

بعد بحث ی چیزی شد که راجب من بود همه باز ریپلای کردن خیلیم مهم بود و همه نظر دادن به جز این 

##بحث# درسی بود و راجب دانشگاه حرف عادی نبود 

ما نه مشکلی داشتیم باهم نه اصلا ارتباط نزدیکی 

هیچوقتم رفتار بدی باهاش نداشتم، پشت سرش حرف نزدم 

حالا چ رفتاری کنم؟خیلی ضایع شدم اعصابم خورده

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

هیچی توام اصلا جواب نده می خواد جذبت کنه و ذهنتو درگیر کنه 

توام عینه خودش مثله دیوار باش نتیجشو می بینی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

شاید ازت میترسه ،😯میترسه ضایعش کنی

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی توام اصلا جواب نده می خواد جذبت کنه و ذهنتو درگیر کنه  توام عینه خودش مثله دیوار باش نتیج ...

خودش برام مهم نیست احساس میکنم جلو دوستام خیلی ضایع شدم به خاطر این ناراحتم 

خودش دوس دختر داره منو میخاد چی کار؟

مهم نباشه برات  اگرم بعدا ج بده .....بگو ممنون من از دوستام سوال پرسیدم و جواب شما برام مهم ...

نه سوال نبود اون ی حرفی زد همه تایید کردن 

منم تایید کردم جواب همه رو داد به جز من 

بعد تو همون بحث و اون لحظه یکی از اقوامم فوت کرده بود همه تسلیت گفتن به جز اون

منم این اتفاق برام افتاده با این تفاوت که به سوال همه ج میدادم ولی وقتی سوال میپرسیدم که مثلا کلاس کی برگزار میشه و چیزایی که اونا خبر داشتن ..همه سین میکردن و هیچکس ج نمیداد 😐از گروه اومدم بیرون بعدا😑

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
منم این اتفاق برام افتاده با این تفاوت که به سوال همه ج میدادم ولی وقتی سوال میپرسیدم که مثلا کلاس ک ...

من زیاد حرف نمیزنن این ی بارم اشتباه کردم جواب دادم 

ولی کلا این آقا رفتارش بی ادبانس 

مثلا من و یکی دیگه کنار هم باشیم اونو صدا میزنه 

یا سلامم به زور میکنه 

من زیاد حرف نمیزنن این ی بارم اشتباه کردم جواب دادم  ولی کلا این آقا رفتارش بی ادبانس  م ...

ارزش نداره حتی بهش فکر کنی .واقعا متوجه شو که ارزشتو اون ادم تعیین نمیکنه فقط شخصیت خودشو نشون داد