2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خواستگاری واسه.برادرشوهرم 🤐🤐🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 7582 بازدید | 194 پست
اره من که باهاشون گفتم خندیدم دلیل رفتار خواهرشوهرم نمیدونم چی بود اون جا همش عکس دختر خوشگل تو گوشی ...

داداشه خودش چه گهیه مثلا ... دختره میخواد ببره تو یه اتاق مادرشوهر زندگی کنه! من بودم این خواهرشوهر جرررش میدادم

اه اعصابم خرد شد اول صبحی

خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که بهم دادی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدن  وضع مالی شون خوب نیست سواستفاده کردن

ن بابا پسره سرباز فراری اهم نداره اخلاقم میگن 00

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
یا خدا این همه افاده خواهرشوهر شما برای این داماده!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟دختره بی عقل کله پوک خدابهش رحم کنه&n ...

همینو بگو بخدا یجوری با افاده نگاشون میکرد انگار به کنیز کلفتشون نگاه میکرد همش میگفت وای اینجا کجاست منو اوردین سرمو میکوبم به دیوار

اینو گفتی یادم ب خودم افتاد. چند وقت پیش رفتیم خواستگاری برا داداشم... درو ک باز کردیم دختره رو دیدیم همه فشارمون افتاد دختره زمین تا آسمون با عکسش فرق می‌کرد هیچ کدوممون راضی نبودیم جز بابا و داداشم.. ولی هیچی نگفتیم یکم حرف زدیم زود پاشدیم برگشتیم 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘

خااااک تو سر بی فرهنگش

کاش اون بیچاره زبون داشت یچیزی نثارش میکرد

خواستی بگی اون عکسا فتوشاپ بود شاید.ولی تو واقعا عملی هستی دیگه ی عضو طبیعی‌تو بدنت نداری

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

خوبه برادرشون دکتر مهندس نبوده حالا خواهر شوهرت خودش جردن نشینه که پسند نکرد دختره عاشقه نمیفهمه من بودم اون لب تزریقیشو جر میدادم حالیش بشه دیوار گچ پس میده یا نه