2777
2789
عنوان

مادرم همش فوشم میده و نفرین میکنه😥😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 61 پست
خواهرم به خاطر این کار های مادرم زود ازدواج کرد بعدم اینقد مادرم با شوهرش دعوا کرد شوهرش اعصبی شد و ...

پدرتون کجاست ، چون پسری پیشنهاد میکنم مادرهایی که پسر دارن راهنمایی کنن ، منم حدس زدم از رو صحبت ها تون پسر باشید چون یه مادر سختگیر و بداخلاق قطعا این ساعت اجازه استفاده از گوشی رو به هیچ عنوان نمیده به دخترش ، کلا اگر پدرتون هست از ایشون کمک بگیرید ، نمیدونم چی بگم دیگه شرایط پسرها خیلی متفاوته و تربیتشون من تجربه شو ندارم دوستانی که به شرایط مادر و پسر آگاهن راهنمایی کنند ولی به صورت کلی خارج از بحث این سایت برای شما و سن تون و این هوش و استعدادی که باید صرف درس خوندن بشه جای مناسبی نیست ،به امید آینده درخشان 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

چه کار خوبی کردی تاپیک زدی تا درد و دل کنی. من اگه جات بودم انقدر درس میخوندم که بهترین رشته رو قبول شم و یه کاره ای بشم که بفهمن حق ندارن باهام بد حرف بزن خیلی خوبه که درستو میتونی و باهوشی مطمئنا به جاهای خوبی میرسی و دیگه به این روزا فکر نمیکنی. مادرت احتمالا افسرده است اهمیت نده به حرفاش به آینده خوبت و اهداف خوبت فکر کن و تلاش کن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان كه فهميدم پسري يه خورده برام عجيب شد. شرح حالت به دخترا مي مونه كه. پسر انقد تو سري خور! بعد ما ...

نمیدونم واقعا چرا به موهام گیر میده میگه موحات صاف نیس حالت نمیگیرع میگه هیچ کی با تو عروسی نمیکنه میگم بخدا نه من زن میخوام نه بچه که فردا مدیون بچم بشم با آوردنش به این دنیا به نظرم بچه به دنیا آوردن یه جرمه بزرگه

من مادری میشناختم که از شدت افسردگی به بچش صدمه میزد و خواهراش به دادش رسیدن، زندگیشو جهنم کرده بود، طول کشید تا خوب بشه،همیشه میگفت اگه خواهرام کمکم نمیکردن معلوم نبود چه بلایی سر زندگیم میومد،دوستان ما باید یاد بگیریم به هم کمک کنیم مخصوصا داخل خانواده، یه نفر صدمه ببینه همه صدمه میبینن مخصوصا مادر خانواده،فرهنگ روابط خانوادگی اینه که مشکل ریشه یابی بشه و سعی کنیم حلش کنیم کسی که مریضه خودش نمیتونه اطرافیان باید مدیریت کنن، درک همدیگه خیلی مهمه، اگر حل نشه کل خانواده هر کدوم یه جور صدمه میبینن،عوض زخم زدن به هم مرحم همدیگه باشیم

چه کار خوبی کردی تاپیک زدی تا درد و دل کنی. من اگه جات بودم انقدر درس میخوندم که بهترین رشته رو قبول ...

واقعا میترسم به آیندم صدمه بزنه من همیشه توی درسام 20 میگیرم و اگه از 20 کمتر بشه خودمو میکشم حالا مادرم موقع امتحان کلی ازیتم میکنه و یه سری اینقد موقع امتحان شیمی ازیتم کرد شدم 18 و گله گی کردن و آخرش هم هیچی به هیچی پدرم هم دیگه از پس مادرم بر نمیاد فقط اون حوامو داره ولی بازم اونم یه معلمه و درگیری های خودشو داره

بله البته خیلی سختی کشیده ولی از طرف من و پدرم و خواهرم نه از طرف خانوادش پدرم یه معلمه و واقعا هیچی ...

خب ببین خود شمام پس فهمیدی حالش خرابه، و میدونی مشکل داشته،میدونم سخته ولی باید درکش کنی، اعصاب به هم میریزه  البته ببخشیدا آدم کم بیاره به ترک دیوارم گیر میده پس کمکش کن،دلش از درد پره

واقعا میترسم به آیندم صدمه بزنه من همیشه توی درسام 20 میگیرم و اگه از 20 کمتر بشه خودمو میکشم حالا م ...

میفهممت. چون پسری آزادتری در آینده .اگه دختر بودی گیرهای بیشتری بهت میداد. فقط مراقب خودت باش سمت رفیق های ناباب نرو هدف داشته باش برا خودت ۲۰ هم نشد ۱۸ هم خوبه. الآن حرف اولو تو ایران کنکور میزنه که اونم تست زنی خیلی با حفظیات مدرسه فرق داره ان شاءالله که موفق باشی تو درسات . دور و بر مامانتم نپلک زیاد چون معلومه دنبال بهونست.

نمیدونم واقعا چرا به موهام گیر میده میگه موحات صاف نیس حالت نمیگیرع میگه هیچ کی با تو عروسی نمیکنه م ...

تا گفت بگو ميرم واسه خودم مهندسي دكتري چيزي ميشم همه آرزوشون ميشه زنم بشند. درستو سر حرفاش تو حاشيه قرار نده. اتفاقا انگيزه بگير اينجوري بيشتر بخوني ثابت كني حرفاش چرند بوده. 

من مادری میشناختم که از شدت افسردگی به بچش صدمه میزد و خواهراش به دادش رسیدن، زندگیشو جهنم کرده بود، ...

خیلی ممنون که اینقد روشن فکرید ولی میترسم تا موقعی ای که من مادرم از این حال بد دربیاد من آیندم خراب شده باشه من یه برنامه نویس هستم جدا از درسم و اینکه من مادرم با گوشی لجه حتی با این حال که درس من با گوشی کلا گوشی رو یه مدت گرفت و همچنین لپ تاپ رو که این مربوط میشه به زمانی که کرونا نبود و مدارس حضوری بود و گوشی رو از من گرفت و من به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم و چندین زبان برنامه نویسی رو بلدم و سر اون گوشی و لپ تاب گرفتن من به جیزی که شاید آینده جدا از درسم توش خیلی موفق میشدم ازم گرفته شد و الان همه چی یادم رفته و همه زحماتی که سر یاد گرفتن برنامه نویسی گزاشتم بر باد رفت 

واقعا میترسم به آیندم صدمه بزنه من همیشه توی درسام 20 میگیرم و اگه از 20 کمتر بشه خودمو میکشم حالا م ...

پدرتون هر چقدم درگیر باشه مادرت مهمتره باید به لحاظ روحی و روانی کمکش کنه،باید درکش کنه  همین شب نخوابیدن شما مشکلاتو بیشتر میکنه، وقتی میبینه همش درس میخونی و شبم نمیخوابی خب برات نگران میشه، فکر کن هی نگاه میکنه شما تو اتاقت بیداری بیشتر عصبی میشه،شما بچشی امکان نداره دوستت نداشته باشه چون بزرگی ازت توقع داره درکش کنی، نباید جوری رفتار کنی که فکر کنه از دستت داده و سمت پدرتو نگیری چون مادرت بیشتر احساس تنهایی میکنه، به موهاتم گیر میده چون خانوما اینجور وقتا خیلی حساس میشن دوست دارن بچه هاشون به خودشون برسن،خوشگل باشن،مرتب باشن،وقتی میبیه همه چی بهم ریخته هست،منظورم روابطه، به موی بهم ریختم گیر میده،شما اتافتو مرتب کن، نظم داشته باش به خودت برس باور کن روی روحیه مادرت تاثیر مثبت میزاره

تا گفت بگو ميرم واسه خودم مهندسي دكتري چيزي ميشم همه آرزوشون ميشه زنم بشند. درستو سر حرفاش تو حاشيه ...

بله راس میگید چون الان که من دارم توی سمپاد یا همون تیزهوشان درس میخونم فقط به خاطر حرف مادرم شد د ر کلاس چهارم که گفت تو هیچ وقت درست به دوستات و زمان بچگی دایی هات نمیرسه و این حرف باعث شد که اون دوستم که کلاس چهارم و قبل این حرف مادرم الان بزور بخواد که امتحان رو قبول شه و بیاد تیزهوشان ولی من الان 3 ساله پشت سر هم در سمپاد درس میخونم خیلی ممنون از همگی تون واقعا فکر نمیکردم با اینکه پسرم اینقد کمکم کنید 

خیلی ممنون که اینقد روشن فکرید ولی میترسم تا موقعی ای که من مادرم از این حال بد دربیاد من آیندم خراب ...

درکت میکنم چی میگی ولی سعی کن دلخوریهارو از مادرت بزاری کنار ،درسته زحمتات هدر رفته،اما به این فکر کن از دست دادن اون برنامه ها که شمام درست خوبه و پرتلاشی ،دوباره میشه به دستشون آورد اما اگر مادرت خدایی نکرده از دست بره دیگه دنیارم بدی نمیتونی بدستش بیاری، پس لطفا کمکش کن، تابحال یه کادو بدون مناسبت براش خریدی؟بهش گفتی دوسش داری؟ یا پدرت ابنکارو میکنه؟ بهش محبت کنید،توجه کنید باور کن درست میشه، مطمىن باش اگر توکلت به خدا باشه و اراده کنی در کنارش محبتم کنی آیندت هیچوقت خراب نمیشه

پدرتون هر چقدم درگیر باشه مادرت مهمتره باید به لحاظ روحی و روانی کمکش کنه،باید درکش کنه  همین ش ...

آخه من روزا اندازه کنکوری درس میخونم خوب منم دوست دارم عین هم سن های خودم یه ساعت برم اینستا یه مقدار بفهمم بیرون چه خبره چون آخرین باری که پامو از خونه گزاشتم بیرون یک ماه پیش بود فقط زمانی میتونم یکم عین هم سن های خودم تفریح کنم که اونم زمان شبه که دارن ازم میگرن نمیشه که کلا درس بخونم 

درکت میکنم چی میگی ولی سعی کن دلخوریهارو از مادرت بزاری کنار ،درسته زحمتات هدر رفته،اما به این فکر ک ...

راستش با این حال خیلی دوسش دارم وقتی تک میره خرید کلی نگرانشم ولی وقتی ازیتم میکنه کلی ازش گله گی میکنم ببخشید که این حرفارو میگم ولی من مادرم یه مدت براش یه مشکلاتی پیش اومد و رفت پیش دکتر و گفتن که اگه اشتباه نکنم کیست داره و کیست در سن های بالا ممکنه به احتمال کم به خاطر سرطان باشه من توی اون مدت کلی با اینکه پسرم گریه کردم حتی از درسم میزدم و باهم رفتیم دکتر حتی غذا میپختم 

2790
2778
2791
2779
2792