2777
2789
عنوان

کاش مرد بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 49 پست

منم جنسموخیییلی دوس دارم..اماشرایط زندگیم نمیذاره ازش لذت ببرم..پیشرفت کنم😪😴

لحظه ی گذشتن ازتو...اخرین لحظه ی دیدااااار.....واسه توازتوگذشتم...همینومیگن یه ایـــــــــــــــثار.....😴😢این جمله ی پایانی یه اهنگه خیلی دوسش دارم😍

من مشکلم فقط با پریودیه .کاش نبود 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چنان دوستان میگن برو مرغ کیلو ۳۵ بخر، احتمالا خودتون خانه دار هستید، وگرنه خیلی از زنها از لحاظ درآمدی از مرد هم مرد تر بودن ولی درکنارش وظیفه بچه داری و خانه داری و مهمون داری هم دارن، والله من حقوقم همیشه با شوهرم یکی بوده، پس تو مخارج شریک کامل هستم شوهرمم تو کار خونه کمک میکنه ولی نه ۵۰ درصد

مگه نمی خرم؟ من و شوهرم تقریبا به لحاظ حقوقی مساوی هستیم.شاید شوهرم ۵۰۰ تومن بیشتر می گیره که اضافه ...

قبول دادم زنای الان مثل مردا شاغل هستن پس نباید کار خونه و تربیت بچه ها به تنهایی گردن زن بیفته 

اگه شاغلی که باید بگم تقصیر خودته باید از همون اول کارای خونه رو تقسیم میکردین ، شاغلم نبودی باید همین کارو میکردی

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

عزیزم به همسرت یاد بده که همینطور تو مثل مرد بیرون از خونه کار میکنی اونم توی کار خونه بهت کمکت کنه. ...

موضوع کمک نیست،موضوع اینه که مثلا تو می دونی باید برای شام فکری کنی، ولی شوهرت می گه می تونم امشب واسه شام کمک کنم یا نکنم.تازه کمک کنه چقدرم فکر می کنه هنر کرده.

چرا در دنیای امروزی که زنا هم شاغل شدن این چیزا عوض نشده

شوهر من پس خیلی بدبخته هیچ وقت دوست ندارم جاش باشم خیلی گناه داره ۴.۵ بیدار میشه ۸ شبم میاد خونه .😁 ...

آره حق داری😂

همیشه به شوهرم میگم خداروشکر که مرد نیستم اصلا دلم نمیخواد جات باشم قشنگ گیجه خوابه که میره بیرون

مردا هم میگن کاش زن بودم، تو زمستون جام گرم بود، تو تابستون خنک فکر قسط و کرایه خونه نمیکردم فکر خ ...

ای بابا، من انقدر توی این ده سال فکر کردم این ماه چطور خرج کنم و چطور پس انداز که نفهمیدم امرم چطور رفت.

عوضش شوهرم می گه نترس خدا بزرگه.خبر نداره خدا بزرگه ولی زن بدبختش داره بالانس می کنه