2777
2789
عنوان

میمونک😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم خودش ممد بود اونو میگفتم ممد کوچولو 🤣

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یبارهمسرم میخواست عضو یه گروه تلگرام بشه ولی تا هفت نفر رو اد نمیکرد نمیتونست پیام بده،اینم حرصش گرفت گوشی رو هفت بار زد به اونجاش گفت بیا اینم هفت تا ممبر که خواستی،از اون به بعد اسمش شد ممبر😐😐

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

من مجردم اومدم تجربه کسب کنم برای آینده😅

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
وقتی شوهرت خیانت کنه با شاهیکا همین میشه دیگه😂

پس برو با اندر دست به یکی کن بزن شاهیکارو بکش😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اسم خودش ممد بود اونو میگفتم ممد کوچولو 🤣

چه جالب منم دقیقا اسم شوهرمو میگم +کوچولو🤣

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
میمونک آخه 😐 ادا و شکلک هم برات در میاره 😆😆😆 ببخشید خو خندم گرفت با تاپیکت

نه عزیزم ببخشید چیه، تاپیک زدم یکم بخندیم دیگه😂، مجردم فعلا نمیدونم ادا درمیاره یانه😅

چه جالب منم دقیقا اسم شوهرمو میگم +کوچولو🤣

من فکر کردم فقط خودم این ابتکاررو به خرج میدادم 🤣

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

الان خانومای ممد ااقاها میریزن سرت وایسا😂😂😂😂😂😂

وای نه نگووو🤐🤣