2777
2789
مگ دوسش نداری؟  قصدتون ازدواجه یاچی🙁

چرا دارم.خیلی دوسش دارم.اونقدی ک سربازیه هوس هر غذایی میکنه یجا مینویسم وقتی میاد مرخصی درست میکنم براش میبرم چون مامانش اصن بفکر نیس

ازدواج.همه هم خبر دارن.

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابم میاد ولی چند شبه نینی سایت نمیذاری بخوابم... 

امشب هم که همش تایپیک دعوا و مهریه اجرا گذاشتن و اینجور چیزا خوندم اعصابم خورد شده... 

دلتنگ هم هستم و همه اینارو با هم جمع کنی میشه یه کلمه به قول دوستمون که گفت داریخماخ!!! 

چرا دارم.خیلی دوسش دارم.اونقدی ک سربازیه هوس هر غذایی میکنه یجا مینویسم وقتی میاد مرخصی درست میکنم ب ...

خو پ چتونه سر یچی الکی و بیخودی😑😐ولی نزار بت توهین کنه عادتش میشه یبار برا همیشه پرونده توهین کردنشو ببند

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
چرا دارم.خیلی دوسش دارم.اونقدی ک سربازیه هوس هر غذایی میکنه یجا مینویسم وقتی میاد مرخصی درست میکنم ب ...

دنبال یه هدف مشخص برید.زندگیتونو روی پایه های محکم استوار کنید

عه بچه ها دنیاعه🤣🤣🤣🤣🤣😁

بلههه😁😁😎😎

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
الانم تلاش نمیکنه؟ هدفی نداره؟

هدف داره.اما تلاش نه.تلاشم والا چی بگم.سربازه همه جوره روی اعصابشه همه چی.ولی خب میتونه بهتر باشه اما اینکارو نمیکنه.کلا مشکلم با وقتاییه ک عصبانی میشه وگرنه پسر بدی نیس

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
از مهراد جم چه خبر؟؟😁😂😂😂

سلام میرسونه😁

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️