2777
2789

بچه ها تو ی گروهی داشتیم حرف میزدیم گروه همکلاسیاس و تعدادمونم خیلی کمه 

این پسره ی چیزی گفت بقیه هم نظرش تایید کردن منم تایید کردم 

تمام پیامارو جواب داده به جز من نگین ندیده چون پیام قبل و بعد از منم جواب داده همه رو 

بعد بحث ی چیزی شد که راجب من بود همه باز ریپلای کردن خیلیم مهم بود و همه نظر دادن به جز این 

##بحث# درسی بود و راجب دانشگاه حرف عادی نبود 

ما نه مشکلی داشتیم باهم نه اصلا ارتباط نزدیکی 

هیچوقتم رفتار بدی باهاش نداشتم، پشت سرش حرف نزدم 

حالا چ رفتاری کنم؟خیلی ضایع شدم اعصابم خورده 

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عاشقته

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

ول کن بابا .شاید خود درگیریه حاد داره

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ب چپت 

عنتر😒وای خیلی حس بدیه😑

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒

ازت خوشش میاد تابلوعه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز