2777
2789

بچه ها تو ی گروهی داشتیم حرف میزدیم گروه همکلاسیاس و تعدادمونم خیلی کمه 

این پسره ی چیزی گفت بقیه هم نظرش تایید کردن منم تایید کردم 

تمام پیامارو جواب داده به جز من نگین ندیده چون پیام قبل و بعد از منم جواب داده همه رو 

بعد بحث ی چیزی شد که راجب من بود همه باز ریپلای کردن خیلیم مهم بود و همه نظر دادن به جز این 

##بحث# درسی بود و راجب دانشگاه حرف عادی نبود 

ما نه مشکلی داشتیم باهم نه اصلا ارتباط نزدیکی 

هیچوقتم رفتار بدی باهاش نداشتم، پشت سرش حرف نزدم 

حالا چ رفتاری کنم؟خیلی ضایع شدم اعصابم خورده 

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقته

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

ول کن بابا .شاید خود درگیریه حاد داره

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ب چپت 

عنتر😒وای خیلی حس بدیه😑

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒

ازت خوشش میاد تابلوعه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨