2777
2789
عنوان

دخترااااا توروخدااااا کمکم کنیییید 😭😭😭😭😭😭😭😭😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست
فقط به نماز خوندن نیست که آدم خوب بشه اول قلب آدم باید مهربون باشه بدون کینه بدون غیبت بدون تهمت این ...

قبلا اینجوری نبودم چند ساله یچیزی از خدا میخوام نمیشه الان رفتم سمت گناه 

خیلی اذیتم 

حس میکنم تا آخر نمیشه چیزی که میخوام رو😔😔😔😔

😊خدایا ممنونم که منو به آرزوم رسوندی😊

غرق گنه نااميد مشو زدرگاه ما

كه عفو كردن بود در همه دم كار ما

توبه شكستى بيا هرآنچه هستى بيا

اميدوارى بجوى زنام غفّار ما

بنده شرمنده تو، خالق بخشنده من

بيا بهشتت دهم مرو تو در نار ما

در دل شب خيز و ريز قطره اشكى ز چشم

كه دوست دارم كند گريه گنهكار ما

خواهم اگر بگذرم ز جمله عاصيان

كيست كه چون و چرا، كند زكردار ما

عزیزم از مهربونی خدا ناامید نشو هزاربارم گناه کرده باشی خدا ستارالعیوب و مهربونه و بنده ش رو دوست داره همینکه پشیمونی و به گناهات فکر میکنی یعنی خدا هنوز دوستت داره وگرنه اگه به حال خودت رهات میکرد الان از چیزی احساس گناه نمیکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همین که تصمیم بگیری گناه نکنی خیلی خوبه

همیشه یه حالت معذرت خواهی از خدا داشته باش تا چند وقت که فکر می کنی دیگه دلت پاک شده بگو استغفروالله ربی و اتوب الیه یعنی خدایا من رو ببخش

بعدم نماز که تایمش هم کمه وضوبگیر نماز بخون بعد یک ماه یا چهل روز دیگه عادتت میشه

قران رو با ترجمش بخون خیلی خوبه

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

سلام ازهمین شبی تصمیم بگیرنمازشب بخونی خیلی خوبه..

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
سلام عزیزم  حاجت هم میده؟

وقتی که نمازشب میخونی اینقدرارامش داری اگرهرشب بتونی بخونی اره حاجت هم میده میتونی بزنی تواینترنت ازفوایداین نمازبخونی..اگرخوندی برای منم دعاکن  

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
وقتی که نمازشب میخونی اینقدرارامش داری اگرهرشب بتونی بخونی اره حاجت هم میده میتونی بزنی تواینترنت از ...

ممنون گلم حتما دعات میکنم

ممنون گلم حتما دعات میکنم

14تاصلوات به نیت14معصوم برای رسیدن به خواسته های دلتون فرستادم..فقط توکل کن به خداهیچوقت ناامیدنشو

14تاصلوات به نیت14معصوم برای رسیدن به خواسته های دلتون فرستادم..فقط توکل کن به خداهیچوقت ناامیدنشو

ممنون مهربونم لطف کردی