2777
2789
الان چه کمکی کنیم ؟ بیشتر توضیح میدین

کتابهای کنکور میخواد امانت ...

من ندارم و گرنه حتما بهتون میدادم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چه کمکی کنیم ؟ بیشتر توضیح میدین

من نظام قدیم بود دیگع تمدید نشد

حالا اومدم نظام جدید

پنهانی میخوام 

کتبابای نظام جدید که واویلاست

همه گرون

گفتم کسی کتابی بهم بده 

من نظام قدیم بود دیگع تمدید نشد حالا اومدم نظام جدید پنهانی میخوام  کتبابای نظام جدید که واو ...

رشته شما چیه 

ریاضی باشه ...به خواهرزاده م بگم ببینم داره براتون پست کنه پارسال کنکور داشت

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من حتی تمام مشخصاتمو بهش میدم بخدا بعد کنکور برمیگردونم

چه رشته ای هستید 

تجربی هستم

بذار الان بهش زنگ بزنم خبر بدم 

به هر کی رو زدم برا کتاب میگفتن نداریم

داشتن نمیدادن

به هر کی هم گفتم پول قرضی بهم گفتن نداریم 

تمام عمو هام گفتم دریع از کمک همه وضع خوب

واقعا چه روزگاری شده 😏

من نظام قدیم بود دیگع تمدید نشد حالا اومدم نظام جدید پنهانی میخوام  کتبابای نظام جدید که واو ...

آخ آخ بگردم ، شرمندتونم بخدا کنکوری دور و برم ندارم وگرنه دریغ نمیکردم 😞😞😞 انشاالله یکی پیدا بشه 🙏