فرم دادن خامه با پودر خامه در سرآشپز پاپیون
https://sarashpazpapion.com/recipe/426156e828329debedcc214433505aab
مواد لازم برای۱ نفر
https://sarashpazpapion.com
پودر خامه گیاهی یا قنادی ۶-۷ قاشق غذا خوری
شیر سرد ۱ فنجان
پودر قند ۴ قاشق غذا خوری
اسانس دلخواه ۲ قطره
طرز تهیه
۱- ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم.
۲- زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.
سایر نکات
می توانید در روش تهیه خامه فرم گرفته به آن اسانس با طعم دلخواه خود را بیفزایید.
خامه فرم گرفته را می توانید برای مدت زمان طولانی در فریزر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید خامه فرم گرفته را درون یخچال نگهداری کنید ولی باید آن را در مدت زمان کوتاهی استفاده کنید.
برای رنگی شدن خامه،در پایان کار چند قطره از رنگ ژله ای داخل خامه ریخته و با لیسک آرام مخلوط میکنیم.
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
https://sarashpazpapion.com
عزیزم من از رو این درست کردم خوب شده بود قشنگ با ماسوره شکل گرفت