2777
2789
عنوان

شوهرم هنوزم رو حرفشه ميگه كاش زشت بودي😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 11800 بازدید | 305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالی کمتر از ۳۲ بهتون میاد  پاینده باشید خانم زیبا

الان كه با تعاريف دوستان دارم فكر ميكنم شوهرم به جز اينكه از اخلاقم راضي نيست تازه مسخرمم ميكنه

ميگه با اون قيافه ي داغونش😂😂

مرسي عشقم شما زيبا ميبيني❤️

اینستاگرامم liana_lavia
الان كه با تعاريف دوستان دارم فكر ميكنم شوهرم به جز اينكه از اخلاقم راضي نيست تازه مسخرمم ميكنه ميگ ...

بله من نظرات دوستانو خوندم حس کردم پر از غرض ورزیه 

زیبایی سلیقه ایه منم استانداردام برا زیبایی بالاست و طبق همون استانداردا میگم شما زیبایی

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
الان كه با تعاريف دوستان دارم فكر ميكنم شوهرم به جز اينكه از اخلاقم راضي نيست تازه مسخرمم ميكنه ميگ ...

عزیزم رفتم ست مادر دختریتونو دیدم 😍😍

ماشالله خیلی خوشگلی 🤩🤩

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...

چه مسخره مگه اخلاق به زشتی و زیبایی ارتباط داره...بیا زن داداش من و نظاره کن قد کوتاه  خیلی چاق و زشت خانواده کلا پاشیده و داغون ولی اونقدر اخلاقش گنده که خدا میدونه من موندم اگه برادرم طلاقش بده کجا رو داره بره...پدرش خونه نداره آواره خونه مادرشه برادرش داره طلاق میگیره از ایران بره خواهرشم از ترس جدا نشدن برا بار سوم باردار شده

ادرس پیجش رومیزاری

عزیزم تاپیکشون بود 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5441258/بيايد-عكس-ست-مامان-دختريمو-بذارمسايت-آپلود

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...