2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازگی خریدین؟؟ 

نه. 3ساله مدام استفاده میکنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من خریدم..شوهرم گفت لازم نیست پس بده🙁 چون با پول اون خریدم..یواشکی..

مامانمینا ک خواستن بخرن گفتم لازم نیست🤦🏻‍♀️ چقد داداشم اصرار کرد و من انکار🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فقط از اونایی بخر که در میاد داخلش و میشه شست من اون موقع از قشم خریدم هر چی گشتم نبود وقت نداشتم مع ...

اره درست میگی دوستم. 

دلمونتی 2تا صفحه اضافه هم داره. راحت میشه شست

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من جفتشونو ویداس دارم . خیلی هم عالی کار میکنن😍❤

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

من فیلیپس دارم

اسپرو ساز هم دلونگی

خوبن راضیم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من مشهد میرم میتونین ادرسش بگین عزیزم

برو بازار امین همه میدونن کجاست فک کنم نخریسی بهش میگن یکی دیگه هم هست اطلس مال اونم کنارشه اونم برو بزرگ و شیکه نمایندگی گاسونیک ولی امین برو فک کنم فاز دو باشه دقیقه روبروی ورودی محوطه بعد از در پاساژ که داخل شدی پلکان روبرو رو برو بالا سمت راست بپرسی هم بهت میگن حالا بازم اطلس و اینا رو هم بگرد حتما چیز  خوب پیدا میکنی دو تا بازار بزرگ فقط جهیزیه است قیمتشم از داخل شهر کمتره 

من خریدم..شوهرم گفت لازم نیست پس بده🙁 چون با پول اون خریدم..یواشکی.. مامانمینا ک خواستن بخرن گفتم ...

سلام عزیزم

میشه بدونم این گروه لاغری هدفمند چیه؟!🤔🤔🤔

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
سلام عزیزم میشه بدونم این گروه لاغری هدفمند چیه؟!🤔🤔🤔

سلام دوست من

اگه بخوای لینکشو میفرستم. بعد اینکه کرونا گرفتم نتونستم سر بزنم ولی خوب شد شما منو به یادش انداختین🌸

ی گروه پر انرژی ک همراه با دوستان انگیره میگیریم و لاغر میشیم🌸

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
سلام دوست من اگه بخوای لینکشو میفرستم. بعد اینکه کرونا گرفتم نتونستم سر بزنم ولی خوب شد شما منو به ...

خدا رو شکر خوب شدین🌹🌹🌹

ممنون میشم اگر بهم لطف کنید

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً