2777
2789
عنوان

عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 10833 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه یاد گرفتم 😂😂😂👍

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
https://uupload.ir/files/ehbk_Û±Û³-Û°Ûµ-Û±Û³-images.jpg

الان نهاره 😁😁

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
بهتره گذشته تلخ فراموش بشه اینجوری واسه خود ادم خوبه

گذشته نیست

همین الان داره چت میکنه

تلگرامش رو هک کردم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
الان نهاره 😁😁

😐😐😐😂😂😂😂😂😐😐😐😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

https://uupload.ir/files/8v5y_screenshot_۲۰۲۰۱۱۲۲-۱۱۲۱۰۳_whatsapp.jpg

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
بزارتو سایت آپلودعکس لینکشوبزاراینجاسرگرم شیم

بلد نیستم که

یادم بده

میزنم آپلود عکس مینویسه فقط پی دی اف مجازه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
گذشته نیست همین الان داره چت میکنه تلگرامش رو هک کردم

وای مال کی رو هک کردی 

بزن رو این لینک بعد انتخاب فایل رو بزن عکس رو انتخاب کن بعد پایین صفحه آپلودعکس رو بزن بعدکپی لینک ا ...

چرا  هرچی میزنم انتخاب فایل نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎