zizi_7966 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان بی بی چک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 90 پست خانمامیشه ببینین بی بی چکم مثبت یان...ممنون مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/09/03 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 نه دیگه همون آزمایش مطمعن تره باشه پس☺️☺️❤ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
cloudysky عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 3421 الان ک اومدم از بدم...ولی باز دوروزدیگه میزنم چن روز عقب افتاد پریودی؟
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 چن روز عقب افتاد پریودی؟ امروز۳ روز...چون یه روز لکه بینی خیلی کم داشتم دوستم گف بی بی بزن ک یه وقت اگه باشی واسه جنین خطرناک نباشه ک منم زدم مثبت شد. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
rahmati عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 780 شما دادی؟ نه عزیزم من فردا صبح باز بیبی چک میزنم اگه باز هاله داشت میرم آز
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 تازه عروسی کردم ولی شوهرم دلش میخاد منم ۵ماه بعدعروسیم اقدام کردم...الان یک سال ودوماه ک بی بی چکم مثبت شده. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 نه عزیزم من فردا صبح باز بیبی چک میزنم اگه باز هاله داشت میرم آز انشاالله ک هستی عزیزم...خبرشوب من بده همینجا. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
rahmati عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 780 انشاالله ک هستی عزیزم...خبرشوب من بده همینجا. باشه عزیزم انشالا
cloudysky عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 3421 امروز۳ روز...چون یه روز لکه بینی خیلی کم داشتم دوستم گف بی بی بزن ک یه وقت اگه باشی واسه جنین خطرناک ... منم ی هفتست عقب افتاده لک هم ندیدم اعصاب خوردیه این بلاتکلیفیییی درد دارم خوب میخواد بیاد بیاد نمیاد درد چیه دیگه دو هفتست هی میگم الانه بیاد
جیگر۶۸۸۲ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1896 منم ۵ماه بعدعروسیم اقدام کردم...الان یک سال ودوماه ک بی بی چکم مثبت شده. جدی ینی خیلی طول میکشه؟ همون باور اول نمیشه؟
cloudysky عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 3421 نه عزیزم من فردا صبح باز بیبی چک میزنم اگه باز هاله داشت میرم آز انشاا... بسلامتی
rahmati عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 780 جدی ینی خیلی طول میکشه؟ همون باور اول نمیشه؟ عزیزم من از اردیبهشت ۹۸منتظرم