2777
2789
عنوان

همه اونایی که تو امضا شون زدن ۹/۹/۹۹بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 146 پست
دقیقا من به قانون جذب زیاد اعتقاد ندارم ولی در عظمت خدا شک ندارم.به نظرم این ماجرای امضا و اینا یه ...

😍😍😍ارههههههه.توکلمون به خداست.انشاءلا همه به حاجت دلشون برسن

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من امروز نگم هفته دیگه که ب اون تاریخ برسن خودشون می فهمن خبری نبوده دیگه اگه من منفی نگرم علت ...

قلب شما سیاهه

شما از کجا میدونین ک هییییچ کسی ب خواسته اش نمیرسه

خود من واسه ازدواجم بود. فردا بله برونمه😊😊😊😊

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
وای مثل منی شماهم ماهم دیگه وقتمون داره تموم میشه اما هنوز هیچ خونه ای که به پولمون بخوره پیدا نکردی ...

عزیزم تاپیک دعامو بخون

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من فک میکردم تا نهم ازدواج میکنم ☹☹☹حتی خواستگارم نداشتم چه برسه به عروسی😂😂😂😂😂

ازدواج کردن دخترا واکثر پسرا دست خودشون نیست که دختر باید خواستگار براش بیاد پسرم باید پول داشته باشه

😏😏😂😂😂😂سعی خودمو میکنم

سعی کن سعیت سعیییی باشه 😂😂

چ سعی تو سعیی شد

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

موندم یه عده از ناکامی بقیه چه نفعی میبرن🤔🤔

خب اوناییکه این تاریخ رو امضاشونه احتمالا تعدادی به آرزوشون رسیدن تعدادی هم نرسیدن

حالا اوناییکه آرزو نکردن از نرسیدن بقیه ذوق مرگ بشن؟؟؟!!! 

چقدر تباه😅

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ازدواج کردن دخترا واکثر پسرا دست خودشون نیست که دختر باید خواستگار براش بیاد پسرم باید پول داشته باش ...

آره بخدا اخه تو این کرونا هم ک نمیشه بیرون رفت یکی ادمو ببینه بلکه بیاد خواستگاری هیشکیم معرفی نمیکنه همه خودخواه شدن ☹

برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵

موندم یه عده از ناکامی بقیه چه نفعی میبرن🤔🤔 خب اوناییکه این تاریخ رو امضاشونه احتمالا تعدادی به آ ...

خودش میگه قلبم سیاهه. دیگ جای حرفی نمیمونه

مبااارکه😍💐دست رو سر ارزومندان😁

سرت کجااااست فرزندممممم

مرسی قشنگممم😘

سعی کن سعیت سعیییی باشه 😂😂 چ سعی تو سعیی شد

یاد جمله ای افتادم که مامانم رو کیک تولدم نوشته بود۰😐

هستی همه هستی من هستی😐🙄😂😂😂😂😂هستی در هستی شده بود 

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4