2821
2789

توروخدا توروخدا واسه منم بگیر

اسمم پریسا اسم مامانم اشرف

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخ خواااااهش میکنم واسه من بگیر خیلیییی بلاتکلیف و بهم ریخته ام الهی ب حق امام حسین حاجت رواشی

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
تغییراتی توزندگیت ایجادمیشه ضررکردی یامیکنی نمازتوسروقت بخون به قوانین پایبند نیستی وازعقایددیگرا ...

برچه اساسی گرفتی 

فقط همین بود ؟

ضرر  که کردم تو چندتا چیز 😓😓

من نفر دوم اسممو با اسم مامانم گفتم

عزیزم بخدا شدیدا محتاجم....برام بگیر لطفا.....😔😔

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز