2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقر

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

نافهمی ، کج فهمی یا بدفهمی 

کلا در یک راستا هستن که اکثر مشکلات بخاطر این موضوع 

اینکه فهم درستی وجود نداره که در نهایت به تصمیم و اقدام درستی ختم بشه از محیط خانواده گرفته تا به بالا نه فقط اینجا بنظرم همه جا هم هست

خدا فهم و درک هممون رو بالا ببره که چه برای خودمون چه زندگی بقیه عزیزا یا غریبه تصمیم درستی بگیریم 

الهی امین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
چ بد🤦🏻‍♀️از این کارش چ سودی میبرد اخه !

چون حسودبود ..دلتنگ عشقمم خییلی خدالعنت  کنه خواهرشو😢😢😢😢😢

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............