2821
2789
عنوان

ناگهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

خیلی جالبه جز خودت همه رو هم مقصر میدونی

خدا...اطرافیان که گفتن پسر خوبیه.....دقیقا خودت چه نقشی داشتی؟

شاید خدا بهت هوش نداده ولی بی عقل هم نیستی حداقل عقل بهت داده که بتونی پا فشاری کنی ازدواج نکنی و هی کنکور بدی تا به هدفت برسی یا هر چی غیر کنکور

هدفت چیه عزیزم من کلی گفتم لطفا فک نمن که قضاوتت کردم فقط چون این تاپیک رو دیدم احساس کردم نامردیه ...

عزیزم هدفم بزرگه رشتم تجربیه باید کنکور بدم ولی خیلی سنگینه سست شدم از طرفی ناراحتم که ذهن بقیرو ندارم از خدا گله دارم بخاطر این که این چه تفاوتیه که عذاب میده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی جالبه جز خودت همه رو هم مقصر میدونی خدا...اطرافیان که گفتن پسر خوبیه.....دقیقا خودت چه نقشی دا ...

از انتخابم پشیمون نیستم مشکله من بعد ازدواجه که این سختیه و سختی ۲ برابر شده

عزیزم هدفم بزرگه رشتم تجربیه باید کنکور بدم ولی خیلی سنگینه سست شدم از طرفی ناراحتم که ذهن بقیرو ندا ...

کاش تقریبا هدفت رو‌میگفتی تا بیشتر راهنماییت کنم ولی عزیزم ببین من که مطمینم استعدادش رو هم داری که رشته ی مورد علاقت رو بخونی

ولی اگه فک میکنی استعدادت چیز دیگه ای هست

باید این رو پذیرفته باشی که داری دنبال چیزی میری که فقط بهش علاقه داری پس کار خیلی سختی رو در پیش داره

بعدشم لطفا به خودت نگو باهوش نیستم

کسی که باهوش نباشه نمیتونه رشته تجربی بخونه

میفرستادمت حسابداری کامپیوتری چیزی

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

واقعا میفهممت نا امید شدی

ناراحتی که چرا اینچیزارو موقعی که باید نداشتی و نمیدونستی

نمیخوام حتی یک کلمه هم شعار بدم اینی که میگم حقیقته

تو میتونی الان یه برنامه ریزی از همین لحظه واسه زندگیت کنی و با اراده جلوبری که اگه کسی بشنوه دهنش باز بمونه

مثلا میتونی کلاسهای خصوصی شرکت کنی معلم خصوصی بگیری و هزار تا راه دیگه

از انتخابم پشیمون نیستم مشکله من بعد ازدواجه که این سختیه و سختی ۲ برابر شده

خب تلاش کن خیلی تلاش کن

تویی ک در این حد به هدفت پافشاری داری معلومه توانایی رسیدن بهش رو هم داری

من از پشت صفحه مجازی دارم حس میکنم چقدررررر توانایی و کافیه تلاش کنی قطعا به خواسته ات میرسی

ولی اگه با وجودد تلاش نرسیدی نزار پای خدا که اون برات بهترینهارو میخواد حتی فراتر از مادرت برات بهترینهارو میخواد....

قطعاااااااا یه حکمتی توش بوده

از صمیم قلبم برات اول ارامش دوم  قدرت فراوان میخوام از اون خدایی که ازش ناامید شدی

خب تلاش کن خیلی تلاش کن تویی ک در این حد به هدفت پافشاری داری معلومه توانایی رسیدن بهش رو هم داری ...

مرسی عزیزم من فردا حتما تاپیک میزنم که ایا امروزم با فردام فرق داشت یا نه تلاشمم بیشتر میکنممم 

میدونی خیلی سست شدم از ترس کاش بتونی کمکم کنی 

به نظرم بشین با خودت رو راست حرف بزن

بگو ببین این راه سخته خیلی هم سخته

به خودت بگو انقدری علاقه داری که حاضر باشی سختی بکشی؟و پیر که شدی افسوس نخوری که چرا تجربه نکردم کارایی که دوست داشتم رو

اگه از سختیش ترس برت داشت و حوصله اش رو نداشتی ولش کن چون این یعنی علاقه ات در حدی نیست که سختیهاش آزارت نده چون دیگه زوری که نیست

اما اگه سختیاشو به جون میخری برات آرزوی موفقیت میکنم

واقعا میفهممت نا امید شدی ناراحتی که چرا اینچیزارو موقعی که باید نداشتی و نمیدونستی نمیخوام حتی یک ...

فردا تاپیک میزنم خسته شدم خودم از سستی مخام ببینم فردام با امروزم چقدر فرق داره هر روز راجب برنامم تاپیک میزنم 

مرسی عزیزم من فردا حتما تاپیک میزنم که ایا امروزم با فردام فرق داشت یا نه تلاشمم بیشتر میکنممم 

شما تلاش کن ان شالله خوب میشع

ولی اونی هم که میخواستی اگه نشدددد

از راه دیگه برو برا موفقیت

میخوای دکتر بشی؟تلاش کن اگه تلاش کردی و نشدی قسمتت نبوده ولی برا یه حرفه دیگه تلاش کن موفق شو 

موفقیتتو تو درس نبین

2823
2791
2779
2792