2777
2789
عنوان

با شوهری ک.....

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفم زن  من هم این طوریه . دیوونه شدم و خسته  ولی یه دختر دارم که خیلی دوستش دارم . کار زیادی از دستم برنمد . عمر لعنتی هم همینطور داره میگذره د بعضی وقتا تو اینترنت دنبال راه حل میگردم ولی بیهودس . بیهوده 

من خیلی ناراحتم واقعا حال شوخی ندارم

ببشخید خو. ولی جدی سعی کن یه جوری درستش کنی اگه نشد سعی کن عادت کنی خب بعضیا اخلاقشونه و عوض نمیشن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
کاشکی هیچ وقت ازدواج نمیکردم

خودتو اذیت نکن . خیلی هااین طور هستن . ولی سخته واقعا من بهت پیشنهاد میکنم . هر روز براش یه چیز جدید داشته باش لباس جدید . آرایش جدید . شاد باش کنارش فکر کنم تاثیر داشته باشه 

۱سال دوران عقدم خیر سرم

اوووووو ببخشید اسی خندم گرفت

چقد زود ناامید شدی

مردا دیر یخ باز میکنن خیلی دیر

من و همسرم اوایل انقد رسمی باهم صحبت میکردیم بابا و مامانم یوقت میشنیدن فکر میکردن همکارامه خواهرام که کلی بهم میخندیدن

ماهم انقدر اولا سر این موضوع بحث کردیم اونم میگفت خستم کردی بهش میگفتم باهام حرف بزن محبت کلامی میگفت همش حرف همش حرف ولم کن بابا

الان بهش میگم بسه یکی از برق بکشتت مرد چقد حرف میزنی خخخخ

این نشونه خوبیه همسرت عاقله داره خوب فکر میکنه سخت نگیر درست میشه سر این موضوع بحث نکن ولی گهگداری یادش بنداز اما زیاده روی نکن

اوووووو ببخشید اسی خندم گرفت چقد زود ناامید شدی مردا دیر یخ باز میکنن خیلی دیر من و همسرم اوایل ا ...

ببین من الان دوس دارم پشتم باشه الان دوس دارم بهم محبت کنه الان بهش احتیاج دارم الان میخامش 

ببین من الان دوس دارم پشتم باشه الان دوس دارم بهم محبت کنه الان بهش احتیاج دارم الان میخامش 

میدونم چی میگی

فرق ما خانوما با مردا اینه که ما خیلی با جزییات همه چیزو میبینیم 

مردا خیلی خیل کلی

زمان میبره تا ما یکم کلی نگر تر بیم و مردا کمی جزنگر

انقدر که ما عشق و عاشقی و زیربارون راه رفتن و آهنگ گوش دادن و حرف زدن رو دوست داریم اونا بحث و کار و اقتصاد و خواب و سکوت رو دوست دارن

زمان میبره بالانس شدن این دوتا اخلاق

صبوری از زنه زندگیو قشنگتر میکنه

کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو بخون خیلی خوبه