2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش گفته همسرم از موضعش کوتاه نمیاد حالا من مقصرم

ن عزیز شما مقصر نیستی ک مشکل اصلی استارتر الان غسل و خیسی مو

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

یک ربع یا بیست دقیقه زودتر بیدار شدن بنظرم مشکلی ایجاد نمی کنه، ده دقیقه دوش بگیر ده دقیقه هم سشوار ...

سشوار نمیتونم قبل به دنیا اومدن‌پسرم میشد متاسفانه در اتاقشم که بسته باشه ویا حتی برم داخل حمومم سشوار کنم بیدار میشه وصبح بخوام برم گریه میکنه ونمیره خونه مادرم 

زنگ بزنید دفتر مرجع تقلید ومشکل بیماریتون بگید وبگید نمی تونید به راحتی غسل کنید.ولی فکر می کنم تیمم بلاعوض در مواردی که دسترسی به اب نیست موردقبول.ولی بپرسید یا رساله تهیه کنید

زنگ بزنید دفتر مرجع تقلید ومشکل بیماریتون بگید وبگید نمی تونید به راحتی غسل کنید.ولی فکر می کنم تیمم ...

ممنون داخل رساله خوندم به نتیجه نرسیدم.دفتر مرجع را تماس میگیرم.متشکرم🙏🏼🙏🏼

گلم اول موهاتو با حوله خشک کن بعد از روسری نخی استفاده کن و تا صبح روسری سرت باشه دیگه سردرد نمی شی ...

ممنون عزیزم من روسری استفاده نمیکردم این روش واون دوستی که گفت دستمال نخی استفاده کنه را تست میکنم🥰

دوست عزیز متاسفانه منم میگرن دارم و موهام خیلی دیر خشک میشه حتی شبای تابستون هم نمیتونم برم حمام. صبح با سر خیس که اصلا بیرون نزن.واقعا درکت میکنم.

همون آخر شب بری حمام بهتره تا صبح بری.موهاتو کوتاه نگه دار و خوب موهاتو با دو سه تا حوله خشک کن چون ی حوله خیس میشه و بیفایده است و روسری بپوش موقع خواب.امیدوارم هیچ وقت دچار سردرد نشی

محتاج نگاه خداوند