2777
2789
تا حالا برای تفریح می رفتیم ولی الان برای زندگی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم شهر از همه نظر بهتره 

خودت کدومو دوس داری ؟

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا برای تفریح می رفتیم ولی الان برای زندگی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم شهر از همه نظر بهتره 

به نظر من لاهیجان 

هم سرسبز و توریستیه و با کلاس و تمیز،هم همه امکانات رو داره، هم به رشت و رامسر نزدیکه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
یه جایی باشه نزدیک دریاو جنگل و مردمش هم خوب باشن بتونم تحمل کنم 

مردم رامسر رو نمیدونم چجورین ولی دریا وجنگل وزیبایی داره اونم خیلی .خودت این چندجایی که رفتی برای تفریح هیچکدوم ازشهرها خوشت نیومد🤔

یه جایی باشه نزدیک دریاو جنگل و مردمش هم خوب باشن بتونم تحمل کنم 

رامسرم خوبخ، طبیعت و دریا داره مردمشم خوبن، ولی من کامل نمیشناسم از لحاظ بازار و امکاناتش

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
مردم رامسر رو نمیدونم چجورین ولی دریا وجنگل وزیبایی داره اونم خیلی .خودت این چندجایی که رفتی برای تف ...

خودم رامسر دوست دارم ولی بازم شک دارم بالاخره زندگی کردن با یک هفته موندن خیلی فرق داره 

واقعیتش چون هوای تهران داره اذیتمون میکنه من کبدم مشکل داره و دکتر همش میگه پیاده روی ،با این هوای تهران هم که نمیشه پیاده روی بریم ،همسرم تصمیم گرفت بیایم شمال شاید بتونم یه کمکی به سلامتیم بکنم