2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 35 پست
تو در همون حد دوستی باش یعنی مثل اون وقتا باش بعضی اقایون وقتی محبت زیاد میبینن ببخشید که رک میگم ...

این راهم امتحان کردم نتیجه ای نگرفتم

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلی کارا واسش کردم و میکنم ولی انگار نمیبینه

نه میبینه. تعادل رو حفظ کن. زیاده روی نکن. واسه من بلدنبود گل بخره واسم ینی نمیدونست ک واسم مهمه. یبار واسش گرفتم دیگه الان یاد گرفته چندوقت یبار میخره. حالا این یه مثال بود 

فقط محبتش.اونجوری مشکلی نداریم😁 اصلا نمیگه دوست دارم و اینجور حرفااااا

اگه قربون صدقت میره خوبه. مردا دوست داشتن رو تو عمل نشون میدن به زبون نمیارن. بکاراش فکرکن حتما کارایی میکنه واسه زندگیتون 

نه میبینه. تعادل رو حفظ کن. زیاده روی نکن. واسه من بلدنبود گل بخره واسم ینی نمیدونست ک واسم مهمه. یب ...

خب من بهش میگم برام مهمه محبت زبانی ولی بحث میکنه باهام.هردفعه یه توجیهی میاره.محبت میکنم ولی وقتی میبینم ری اکشنی نداره خودمم سرد میشم و دیگه ادامه نمیدم.نتیجش هم شده یه رابطه خشک.

اگه قربون صدقت میره خوبه. مردا دوست داشتن رو تو عمل نشون میدن به زبون نمیارن. بکاراش فکرکن حتما کارا ...

بله انجام میده.ولی مشکل من اینه بهش میگم برام محبت زبونی مهمه اما اون اصلاتلاشی نمیکنه واس این خواستم.

خب من بهش میگم برام مهمه محبت زبانی ولی بحث میکنه باهام.هردفعه یه توجیهی میاره.محبت میکنم ولی وقتی م ...

ازالان نزار رابطتتون سردشه. همین ک بخاطرت میره سرکار یا نمیدونم بهت خرجی میده یانمیده یا بسته میخره یاخررید میکنه واست خب دوست داشتن نباشه این کارا رو نمیکنه. رابطتتون کامله؟ 

بله انجام میده.ولی مشکل من اینه بهش میگم برام محبت زبونی مهمه اما اون اصلاتلاشی نمیکنه واس این خواست ...

منم هرزگاهی میگم بهش. ولی قانعم میکنه میگه دارم بخاطرتو سرکارمیرم. و... منم قانع شدم. ولی کلا آدم سردی نیست. 

بله انجام میده.ولی مشکل من اینه بهش میگم برام محبت زبونی مهمه اما اون اصلاتلاشی نمیکنه واس این خواست ...

خب مهم باشه. فکرکن نامزدت اهل محبت زیادی بود ولی خسیس بدکاری نمی‌کرد واست یا بیخیال بود سرکار نمی‌رفت. اون موقع میتونستی تحمل کنی؟ 

ازالان نزار رابطتتون سردشه. همین ک بخاطرت میره سرکار یا نمیدونم بهت خرجی میده یانمیده یا بسته میخره ...

اره اونم‌همیشه میگه ک دارم کار میکنم واس زندگی 

بله