2777
2789

سلام خانما کسی استفاده داشته راضی اید ؟ چرب نمیکنه مورو ؟ من موهام اسیب دیدست برا همین میخوام

روغن کرچک بزنی بعد بشوریش یا واسه روغن کاری و رطوبت رسانی ساقه مو میخوای؟؟؟

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا چرب میکنه برای همون دو سه ساعت قبل حموم بزن هم ب ریشه ب ساقه، من روغن کرچک نارگیل بنفشه،بادام رو مخلوط میکنم میزنم

بعد حموم هم خیلی کم به موهای نمدار به ساقش میزنم براق میکنه

من استفاده کردم، روغن تراپی میگن بهش، فوق العاده بود موهامو دکللره نابود کرده بود، البته کوتاه هم کر ...

برای بعد حمام استفاده کردی عزیزم ؟با اب قاطی میکردی یا خودشو میزدی خالی ؟

روغن ارگان خیلی خوبه،روغن کرچک مو رو خیلی چرب میکنه مثل چسب می مونه باید سه بار شامپو کنی تا بره منتها برای کم کردم غلظتش با روغن نارگیل یا زیتون به مقدار مساوی قاطی کن چند ساعت قبل از حموم بزن مو هات بعد هم با روسری ببند بعد از چند ساعت بشور خیلی خوب میشه

اینارو که بعد حمام نمیزنن اگه موهات رنگ شدس ارگان و ماکادمیا بزن اگه نیس نارگیل بادوم تلخ ارگان ماک ...

ماکادمیا؟؟؟ نشنیدم عزیزم

روغن نارگیل جواب نمیده موهام لشدت اسیب دیدست و ریزش هم دارم ،موهام فر بود اسیب دیده شده بدون حالت شده از روغن ارگان بی کام بایوم فرانسه هم استفاده کردم اونم انگار روغن نارگیله خاصیتش میزنی 

من برای بعد از حموم وقتی موهام میشه یه مقدار به ساقه ی موهام روغن نارگیل میزنم خیلی عالیه البته من موهام شپش گذاشت و دیر فهمیدم و نشد مهار کنم موهام رو دوازده سانتی زدم و الان که بلند شده عالی شده دلم نمی یاد دوباره رنگ کنم

ماکادمیا؟؟؟ نشنیدم عزیزم روغن نارگیل جواب نمیده موهام لشدت اسیب دیدست و ریزش هم دارم ،موهام فر بود ...

نمیدونم والا قوی ترینشون ارگان و ماکادمیا ان که هم زود جذبن هم تاثیرشون بیشتره.  روغن ارگان اصل مراکش بین 200 تا 300 تومنه ازونا بگیر اگ خواستی روغن بگیری . به کف سرتم بزنی گردش خون زیاد میشه ریزش کنترل میشه 

ماسک مو هم میتونی استفاده کنی برای خشکی ساقه موهات