2777
2789

اییییییی نه بابا چرا خودتو با این چیزا اذییت میکنی توام مهمونی گرفتی دعوتش نکن ..گلگی خیلی کار بیخودی به نظر من چون قشنگ به طرف میفهمونی که خیلی ناراحت شدی از این کارش .ولی خیلی نامحسوس توام بسوزونش 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

تو هم دعوتی بگیر به اون نگو

مرسی از پیشنهادت تو اوضاع خراب کرونایی🙁

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آبجیم مهمونی گرفته بود منو دعوت نکرده بود اولش بهم برخورد بعد فکر کردم من تو این شرایط الان کرونا جایی نمیرم احتمالا بخاطر همین به من نگفته ولی بقیه مثل من رعایت نمیکنن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

نه. چه گله ای؟؟ چرا توقع داری دعوتت میکرد؟ اونم تو این اوضاع

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عادت ندارم  جایی برم که دعوت نشده باشم،،پس گله هم نمیکنم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

جاری منم تولد بچه اش نگفت به ما..شوهرم میگه بهتر.. میخاست صد تومن ضررکنی..صدتومنو میزارم جیبم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

گله نکن حالا فک میکنه چه خبره،،، 

تازه بعدکروناااا مهمونی بگیر و اتفاقا دعوتش کن تا بزرگ بودنو یاد بگیره😉😉🤔🤔

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 
عزیزم ما یه ساختمونیم مادرشوهرم همه رو دعوت گرفته بود یه بار جز ما حالا ما طبقه پایینش بودیم اصلا بر ...

یعنی کسی دیگه ای هم نیومد دنبالتون؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
گله نکن حالا فک میکنه چه خبره،،،  تازه بعدکروناااا مهمونی بگیر و اتفاقا دعوتش کن تا بزرگ بودنو ...

اگه خر کردنشو یاد بگیره چی! 

اگه یاد بگیره که هیچی حالیش نیست محلش نمیدم محلم میده چی

دوران اینوچیزا گذشت عزیزم🤣

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤
منم آبجیم مهمونی گرفته بود منو دعوت نکرده بود اولش بهم برخورد بعد فکر کردم من تو این شرایط الان کرون ...

دقیقا چن بار عمه ام مهمونی گرفت و فرداش به من زنگ زد گفت بخاطرکرونا چون میدونستم نمیای دعوتت نکردم😉منم خیلی خوشم اومد

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن...