2777
2789

دیگه به هر حال هر چیزی تاوان داره همسر منم مغازش بسته شده ولی خب اگه ملت بیخیال عروسی و دورهمی و مسافرت و عزا میشدن رعایت میکردن کار به اینجاها نمیکشید خیلی از کشورا مث استرالیا رعایت کردن هم دولت هم مردم الان خیلی امار اومده پایین .ی ماسک حاضر نیستن بزنن ملت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا درست نشه ما که مراکز شلوغ شهر بسته شده دو هفته همینجوری خلوت بمونه انتقال ویروس هم کمتر میشه .&n ...

اگه میخواست کمتر بشه شهر ما دو ماه کلهم پلمپ بود همه جاش...حتی ورودی و خروجی ک خودجوش بودن شهرخودمون فقط.

هیچی نشد

باید دورهمی ها کمتر بشهههه‌

عروسی کمتر بشه 

پروتکل‌ها رعایت بشه تعطیلی فقط ب اقتصاد ضربه میزنه 

البتع نه همه فقط اونایی ک شغل ازاد دارن امثال ما 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
اگه میخواست کمتر بشه شهر ما دو ماه کلهم پلمپ بود همه جاش...حتی ورودی و خروجی ک خودجوش بودن شهرخودمون ...

اون که اره دورهمی و اینا اما خوب اینم بی تاثیر نیست ، ما که مغازه ها باز بودن تازه از دیروز بستن ، کارتون چیه به نظرم درمورد کارتون تجدید نظر کنید به سمت مشاغل اینرنتی برید منو و همکارام همش اینترنتی خرید میکنیم . خودم تو این یه سال کرونا اومد یه بار فقط بازار رفتم اونم با ترس دیگه نرفتم .

اون که اره دورهمی و اینا اما خوب اینم بی تاثیر نیست ، ما که مغازه ها باز بودن تازه از دیروز بستن ، ک ...

ما ی شهر بندری هستیم و خانواده در خانواده شغل بازاری داریم و اگه بندر ب راه باشه ما هم کار و درامد داریم.وگرنه هیچی.

دارم روی این موضوع هم اتفاقا تحقیق میکنم واسه ی شغل اینترنتی با اعتماد بالا

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین