2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوست پسرت ویس دادی؟

نوچ دوس پسرم بلاکم کرده بود و ب حساب گفته از ایران رفته و تو تل هست ولی انلاین نمیشه دیلیت اکانت زدم اینستا بلاکم کرده واتس دیلیت زده دوس پسرم و تلم ک بلاک زده بودم با خط دیگم رفتم بااون خط دیلیت زدم شماره هامم مسدود کرده ب پسرداییم ی وویسی داده بودم ک تقریبا معنی حرفام این بوده ک تکلیفمو مشخص کن اگه میخوای باهم باشیم مستقیم نگفتم ولی تو لفافه گفتم

نوچ دوس پسرم بلاکم کرده بود و ب حساب گفته از ایران رفته و تو تل هست ولی انلاین نمیشه دیلیت اکانت زدم ...

لباسی جلوش پوشیدی خوشش نیومده مادرشم بوده اون موقع

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.
بزار اول ببینم حس هام در مورد شما درسته تو اپارتمان زندگی میکنید یا خونه اتون دو طبقه است؟

اره خونمون دوطبقست

ميشه خصوصيات ظاهري اخلاقيمو بگين

واينك  اينده شغليم چطوره تو رشته و كارم موفق ميشم؟

راجب اون سوال قبليمم اگ ميشه بگين

اسمم نفيس

اسم اون محمد

اره خونمون دوطبقست ميشه خصوصيات ظاهري اخلاقيمو بگين واينك  اينده شغليم چطوره تو رشته و كارم م ...

داخل راه پله دیدم کاسه اش دستتون بود داشتید میبرید طبقه دوم مادرتون از دستتون عصبی میشه گاهی که وسایلاتون پخش و پلاست بیخیالید گوشی زیاد دستتون هست حس میکنم فقط واتساپ دارید بیرون چادر نمی پوشید قدتون اونقدر بلند نیست هیکلتون خوبه نه چاق نه لاغر

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.