2777
2789
عنوان

از یه خیانت باخبرم نمیدونم چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 60 پست
کاش بذاریو بچش ۳ ۴ماهش بشه بعد بگید.اون زن الان خودش تو وضعیت روحیه خوبی نیست مسلما. خدا لعنتش کنه ...

منم نمیگم 

میخام بگم بترسونن اقارو  فقط

کاربر جدید نیستم ،کاربریه جدیدمه💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی باشه عزیزم به شما ربطی نداره عزیزم.اصلا شاید زنش میدونه و خودشو زده به اون راه  شما الان ...

همکارن اخه 

طرف خیلی هم برو بیا داره😐

کاربر جدید نیستم ،کاربریه جدیدمه💜
تو شهر ما راحتومیتونخ جدا شه اصن طلاق بد نیست خونواده ها خیلی حمایت میکنن

اگه خواستین بگین حتما با مدرک.عکس بگیرید از کاراش.که دخترای مختلف وارد خونه میشه.وگرنه دیوار حاشا بلنده.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

[QUOTE=165349013]بیخیال خب زنش زایمان کرده باید یه جوری نیازشو بر طرف کنه  

این دیگه ازون حرفا بودا حالت خوبه🤨🤨🤨

هرگز ازدواج نکنید. اگر کردید بچه دار نشید .واگه بچه دار شدید جدا نشید.بچه ها گناهی ندارند ما اونارو به دنیا میاریم پس کاری نکنید ارزو کنند که ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدن.
اره منم میگم نگیم به خانمش  بهتره اون اقارو تهدید کنیم تا ادم شه یکم خجالت بکشه

عزیزم. مطمئنا اون آقا برای تهدیدهای شما تره هم خورد نمیکنه.چه اصراری هست اصلا بکشید بیرون از اون آقا و زندگیش بنظرم برای دوست شما هم ارتباط با همچین آدمهایی خوب نیست حذفشون کنید از زندگیتون

یعنی چی واقعا بعضیاتونو درک نمیکنم  مردی که میره طرف این کار دیگه پشیمونی نداره ببخشید اینو میگ ...

خب الان بره بگه، مشکلشون حل میشه بنظرت؟؟ اگه مرده پشیمونم نشه هیچوقت، آخرش چی میشه طلاق وجدایی با یه بچه! اونم تو این گرونیا!! 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

میشه هم خونشو به عنوان خونه تیمی چیزی لو داد به پلیس.ولی گمونم باید شاکی خصوصی باشه.

اما چیزی ‌ه هست‌گیریم مرتیکه ازین خونه دست بکشه یه جای دیگه بساط گند کاریشو پهن میکنه.وای خدایا گناه زنش

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
[QUOTE=165349013]بیخیال خب زنش زایمان کرده باید یه جوری نیازشو بر طرف کنه   این دیگه ازون حرفا ...

وای چی چیزایی ادم میشنوه شاخ درمیاره.

البته بعضیا در نقش اون دختری که افتاده باشوهره این خانوم فرو میرن و با اون همزاد پنداری میکنن که اینقد راحت میگن رفع نیاز.😐😐😐

وای چی چیزایی ادم میشنوه شاخ درمیاره. البته بعضیا در نقش اون دختری که افتاده باشوهره این خانوم فرو ...

من خودمو جا اون زنی که تازه زایمان کرده کم خونه شیر بچه میده گذاشتم..دیدم اگ همچین چیزیو بگن سکته میزنم

من خودمو جا اون زنی که تازه زایمان کرده کم خونه شیر بچه میده گذاشتم..دیدم اگ همچین چیزیو بگن سکته می ...

ندونستن اون خانوم چیزیو حل نمیکنه چند سال بهد بفهمه احساس حماقت داغونش میکنه.الانم اگه بچش ۳ ۴ ماهش بشه بگن بهش یجوری حواسشو جم کنه یا درستش میکنه طرفو یا تمومش میکنه.یه‌پایان تلخ بهتراز یه تلخی بی پایانه.

ولی حرف شما اصلا توجیه نداره عزیزم.یعنی چی که زنش زایمان کرده مرده نیازشو برطرف کرده.اخه این توجیه؟

یعنی یه زندگی  ارزش اینو نداره که طرف ۴۰ روز صبر کنه.خوبه اصلا نهایتش بگه به طرف به طریق دیگه ای ار.ضاش کنه.درهرصورت خیانت اصصلا توجیه نداره بخصوص از سر نیاز جن.سی.