2777
2789

بعد از ۱۴ روز اگه مثبت بشه واقعی دیگه!

معمولا هم بین ۱۴ تا ۲۰ روز نهایت نشون میده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی هاله خیلی کمرنگ؟

اگه رنگش صورتی باشه بله

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
گلم اخه هاله هاوقتی ک جلولامپ بگیرم میفتن وکمرنگن وزیرده دقیقه هاله میده میگم شایدلامپ اینکارومیکنه ...

عزیزم اکثرا میگن وقتی هاله داره مثبته

انشالله که برا شما هم مثبته

برا منم دعا کنین ماه دیگه بیبی چک مثبت ببینم 

باید امپول بزنم

دو بار دیگه هم زدم 

دفعه اول روز ۱۶ 

دفعه دوم روز ۱۸ پریود شدم

شما یه بیبی چک از یه مارک دیگه بزن

عزیزم اکثرا میگن وقتی هاله داره مثبته انشالله که برا شما هم مثبته برا منم دعا کنین ماه دیگه بیبی چ ...

ان شاءالله ب امیدخداهرسه نفرمون زودترحامله بشیم ک واقعاانتظارسخته

من چندمارک زدم حتی مدل نواری هم زدم هاله کمرنگ میده یعنی همون جای خط دوم هاله داره زیردهدقیقه هاله میفته 

6ساله منتظرم

رنگش رودقت نکردم 

یکی دو روز دیگه امتحان کن باید واضح تر شده باشه

ان شاءالله ب امیدخداهرسه نفرمون زودترحامله بشیم ک واقعاانتظارسخته من چندمارک زدم حتی مدل نواری هم ز ...

منم بعد از گذشت ۱۳ روز از تزریق امپولhmgتست بی بی چک زدم مثبت شد..نمیدونم میترسم کاذب باشه باز صبر میکنم😕

خدایا ..توبساز..توبسازی قشنگتره💝
منم بعد از گذشت ۱۳ روز از تزریق امپولhmgتست بی بی چک زدم مثبت شد..نمیدونم میترسم کاذب باشه باز صبر م ...

عزیزم ازمن خیلی خیلی خطش محوبودجوری ک فقط زیرلامپ معلوم بود امروزرفتم ازمایش خداروشکرحامله بودم

عزیزم ازمن خیلی خیلی خطش محوبودجوری ک فقط زیرلامپ معلوم بود امروزرفتم ازمایش خداروشکرحامله بودم

خداروشکر ...خیلی برات خوشحالم😍😘

خدایا ..توبساز..توبسازی قشنگتره💝
منم بعد از گذشت ۱۳ روز از تزریق امپولhmgتست بی بی چک زدم مثبت شد..نمیدونم میترسم کاذب باشه باز صبر م ...

باید آزمایش خون بدین برای مطمعن بشی اگه آمپول زدین چون منم این ماه آمپول زدم دکترم گفت فقط ازمایش بده بی بی چک مثبت کاذب نشون میده