2777
2789
صدف ناخنای منم کوچیکه !  بنظرم تو صدف کوچیک قشنگتر میشه!  میتونی بمونی وقتی بلند شد بری ...

بدبختی بلدنمیشه بشه که نیاز به کاشت نیست همیشه میشکنه و لایه لایه میشه حتی دکترم رفتم یه قرص و کرم داده ولی بازم همینجوریه کلا جنس ناخنام بده هرچی برسم بازم همینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرقشون چیه؟

وقتی ناخنت کوتاهه میخوای بلندتر بشه میان اول سوهان کشی میکنن بعد ناخن مصنوعی میچسبونن بعد رو ناخن مصنوعی موادو میزنن.اما به مرور وقتی ناخنت بلند بشه اون ناخن مصنوعیه میره و فقط مواد میمونه.اما کاور وقتی ناخن خودت یکم بلند باشه دیگه فقط سوهان میکشن و مواد میزنن

وقتی ناخنت کوتاهه میخوای بلندتر بشه میان اول سوهان کشی میکنن بعد ناخن مصنوعی میچسبونن بعد رو ناخن مص ...

متم دفعه قبل که کاشته بودم اول ناخن مصنوعی گذاشت بعد مواد ولی خیلی ضخیم‌بود و سختم بود

بدبختی بلدنمیشه بشه که نیاز به کاشت نیست همیشه میشکنه و لایه لایه میشه حتی دکترم رفتم یه قرص و کرم د ...

میتونی از قرصزینک پلاس هم استفاده کنی بنطرم اثر بخشه! 

واسه کاشت و کاور هم میتونی بری پیش ناخن کاره ازش بپرسی که کدوم بر اساس ناخنات بهتره

میتونی از فرق زینک پلاس هم استفاده کنی بنطرم اثر بخشه!  واسه کاشت و کاور هم میتونی بری پیش ناخ ...

زینگ پلاس که همیشه میخورم بعد یه دوره میزارم کنار بازم میخورم چون دکتر گفت همیشه پشت سرهم خوب نیست