2777
2789
واقعا بعضیا از پدر بودن فقط اسمشو یدک میکشن اره عزیزم میخونم کتاب اتفاقا شوهرمم برام کلی کتاب خرید ...

الهي باشوهرت هميشه سلامت و خوشبخت بشين 

اسم كتابش 

راه حل معنوي مشكلات 

از 

دكتر وين داير 

اصلا هم كتابش مذهبي نيست ولي بشدت ارامش بخشه 

من توي ي مدت چندساله ي خيلي سخت بودم ك افسردگي شديد داشتم يعني چندبار تا خودكشي رفتم اصلا نگم برات ك چقدر غصه خوردم و سختي كشيدم ولي دوبار ك اين كتاب و خوندم همه چيزاي ك بخاطر ناراحت بودم جلوي چشمم كم رنگ شد و ارامش گرفتم اصلا معجزه ميكنه شديد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهي باشوهرت هميشه سلامت و خوشبخت بشين  اسم كتابش  راه حل معنوي مشكلات  از  ...

مرسی عزیزم

مرسی که اینقدر دلسوزانه جواب میدی 

انشالله توام همیشه سالم و سلامت باشی و با خوشی زندگی کنی، دیگه هیچوقت به غمو غصه های قبلیت بر نگردی❤️

چرا ؟!

منظورم اینه چطوری حق به جانب 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
شوهرم همش میگه گناه داره ولش کن عین گداها همش دستش درازه، حالا آدم باشه برام مهم نیس، اینکه بعد میر ...

باشه -ثوابم داره 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
خب چون اين حقمه ك كسي با مسايل شخصيم كار نداشته باشه  تازه قيافه حق ب جانب اين حس و القا ميكنه ...

وای چطورییی حق به جانب چیزی و بگیم؟؟ 

عزيزم وقتي نسبتشون انقدر دوره  دوحالت داره يا شوهر خاله شوهرت ازت پرسيد فورا بگو شما خودت چقدر ...

میشه بگی چرا بعدش بره از اونجا

وای چطورییی حق به جانب چیزی و بگیم؟؟ 

عزيزم تمرين كن جلوي اينه هم بايد خق ب جانب باشه هم فوقالعاده مودب و با شخصيت ك ديگه جاي حرف باقي نزاره 

درحدي ك مادرشوهرت حتي نتونه بگه ب شوهرت ك زنت اينو گفت 

ي دوتا موضوعو انتخاب كن جلو ايينه تمرين كن 

من كلا روشم همينه 

میشه بگی چرا بعدش بره از اونجا

ك اگر طرف پررو بود باز خواست بپرسه يا كشش بده 

ديگه اون رفته و ادامه بحث بيخوده 

اينجوري كاملا بحث جمع ميشه 

تازه بعدشم ك برميگرده بايد تا چند دقيقه اصلا با طرف چشم تو چشم و همكلام نشه ك طرف پيگير نشه بيخيال ش 

ك اگر طرف پررو بود باز خواست بپرسه يا كشش بده  ديگه اون رفته و ادامه بحث بيخوده  اي ...

این جوری نمیگن فرار کرد

ذاتی بیشتر من مامانم حاضر جوابه یعنی جوری که فامیلا میگن با فلانی یعنی مامانم کل نندازین که یچی میگه تو جمع خرابتون میکنه دیگه منم به مامانم کشیده ام.

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...