2777
2789

جالبه منم قبلا این حسو داشتم ولی الان دیگه احساسی برای درد و دل نیست و همه چیز ریخته میشه تو مغز،خاموش میشه و قفل میشه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
الهی ، بگو خودتو خالی کن هر چی بیشتر تو خودت بریزی غمات سنگین تر میشه فراموش کردنشون خیلیییی سخت تر ...

غم وقتی سنگین باشه دیگه فراموش کردن معنی نداره عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غم وقتی سنگین باشه دیگه فراموش کردن معنی نداره عزیزم

بخوای میتونی ، میتونی فراموش کنی و از نو شروع کنی سخته ولی میشه ، یه کتاب معرفی میکنم  بخر بخون خیلی قشنگه ، اگه ناراحتیت باعث افسردگیت شده باشه دیدتو باز میکنه و دنیارو جور دیگه ای میبینی و حالت خیلی بهتر میشه میتونی از پس مشکلاتت هم بر بیای ( کتاب تیکه های از یک کل منسجم )

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!
افسردگی گرفتم فهمیدم اما نمیدونم چرا چطور اینجور شد

خیلی چیزا باعث افسردگی میشه بی پولی ، اذیت کردن شوهر ، دخالتای بیجا از یه طرفی هم  فصل پاییزه کلا مدلش جوریه که بی حس میکنه آدمو باعث افسردگی میشه تو این روزا که زودتر هوا تاریک میشه خونرو پر نور تر کن جاهای کم نور نباش باعث بیشتر شدن افسردگی میشه ، به خودت برس کتاب بخون و خیلی کارای دیگه درضمن مشاوه هم برو خیلی کمک میکنه :)

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!
یعنی فقط سکوت کردی؟

اولش نه و بخاطر همین خیلی اذیت و افسرده شدم ولی بعدش با راهکارهای دیگه سرکوب وکنترل کردم وقتی کسی نیست که بتونی راحت باهاش حرف بزنی و اروم بشی تقلا کردن و خودخوری کردن کار درستی نیست چون هیچکس جز خدا حرف دلتو نمی بینه ونمیشنوه که بخواد واکنش نشون بده ازراه غلط هم اسیب بیشتری میزنه چون بعضیا برای این موضوع نمیتونن تحمل کنن و به روابط غلط وراه های نادرست رو میارن وبدجوری ازشون سوئ استفاده میشه و همین موضوع هم اوضاع رو وخیم ترمیکنه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
اولش نه و بخاطر همین خیلی اذیت و افسرده شدم ولی بعدش با راهکارهای دیگه سرکوب وکنترل کردم وقتی کسی نی ...

من الان حالم اینقد خرابه ک فقط،گریه میکنم و زیر چشمام پف کرده

من الان حالم اینقد خرابه ک فقط،گریه میکنم و زیر چشمام پف کرده

برو زیر دوش گریه کن چرا؟

[QUOTE=165520093]برو زیر دوش گریه کن چرا؟ سعی میکنم بهتر باشم عزیزم

اکی هر چی هست خیره سخت نگیر میگذره موفق باشی