2777
2789
عنوان

بیایید بگید با بچه هاتون چطور مدارا میکنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 33 پست
من پسران 11ساله و8ساله هستن قبلا کمتر  اما الان مثل دوستن با هم مخصوصا تواین کرونا که همش خونن ...

خدا کنه آجی من که فقط به همین امید تا الان زنده موندم 😂

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
از کجا فهمیدی منم غریبم .وقتی غریبی بچه میاریم از تنهایی دربیایم ولی زهی خیال باطل😥

آره بدتر آدم لاقل توشهر خودش میبره خونه مادرش کمتر اذیت میکنن

بچه ها هم از بس می‌مونن خونه کلافه میشن پاییز سرما کرونا🥴🤒😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم نخاستم درین حد باز کنم حرفمو... بله دقیقا میزنم... دادو بیداد و جیغ هم ک هر روز هر ثانیه ... ...

به خدا که خودشون باعث میشن

مگه وقت میشه از یه طرف وعده های غذایی از طرفی کار خونه امسالم که مدرسه شون کلا بارش رو دوش مادراس.با ...

اخه دیگه بزرگ شدن خودشون باید غذا بخورن من تازه کوچیکن تمام وقتم غذا دستمه هی باید بهشون بدم بخورن... ولی من مدرسه رو ندارم...ب نظرم باید باهاشون بازی کنی تا یاد بگیرن چطور با هم بازی کنن... مگه غذا چقد طولشه؟ شاید رو تمیزی و اینا وسواسی ک میگی وقت نمیکنم

منم اعصابم خراب بود از بچه ها .. امشب رفتم مهمونی با صابخونه بحثم شد 😭

عزیزم.ایشالله که همه ی مستجرا خونه دار بشن تا این دغدغه لعنتی نباشه

اختلاف سنی ۴ تا ۶ سال باعث این دشمنی میشه همیشه هم همینطورن در حال رقابت و دشمنی

دلیلشو میدونی ؟ چون بچه کوچیک معنی دشمنی رو نمیدونه بیشتر از رفتارای بزرگه برمیداره.اصلا این دونفر کلا دوست دارن با بچه های دیگه بازی کنن تا باهم

به خدا که خودشون باعث میشن

اره ولی خو مام باید ی کم مسلط باشیم یا ن؟؟؟ منکه خودم نیستم و روز ب روز چ بسا دارم بدتر میشم... البته من ۵۰ درصدش کارای رو مخی همسرم باعث عصبانیتم میشه و باعث میشه رو رفتارام کنترل نداشته باشم

انشاالله بهتر میشن فقط تو وقتی دعواشون میشه طرف هیچ کدوم رو نگیر بزار خودشون با هم کنار بیان

نمیشه گلی کوچیکه خیلی نهیفه بزرگه هم عصبی میشه میزنتش منم نا خوداگاه میخام نزارم طرف کوچیکرو میگرم میگم تو بزرگتری

اخه دیگه بزرگ شدن خودشون باید غذا بخورن من تازه کوچیکن تمام وقتم غذا دستمه هی باید بهشون بدم بخورن.. ...

من تمام خونم تا قبل اینکه شوهرم بیاد جا نیست بشینم یه ساعت قبل اومدن همسری دس ب کار میشم اسباب بازیا جمع میکنم جارو میکشم...حالا یه روزم وقت نشد جارو بکشم نمیکشم... کلا خونه ها بچه دار اونم بچه کوچیک همین دیگه

اره ولی خو مام باید ی کم مسلط باشیم یا ن؟؟؟ منکه خودم نیستم و روز ب روز چ بسا دارم بدتر میشم... البت ...

وواای شلوغی بچه یه طرف وای به حال آدم اگه از دست کسی ام عصبانی باشی کلا رو سر بچه خالی میشه

دلیلشو میدونی ؟ چون بچه کوچیک معنی دشمنی رو نمیدونه بیشتر از رفتارای بزرگه برمیداره.اصلا این دونفر ک ...

عزیزم دلیلش همین اختلاف سنیه که با هم نمیسازن نمیتونن با هم خوب باشن اختلاف سنی بچه ها نباید بیشتر از ۳۶ ماه باشه 

😍😍😍
عزیزم دلیلش همین اختلاف سنیه که با هم نمیسازن نمیتونن با هم خوب باشن اختلاف سنی بچه ها نباید بیشتر ا ...

ایول .بعضی وقتا میگم کاش همون موقع میاوردم ولی چون تو غربتم یاد سختیاش که می افتم کلا پشیمون میشم .به نظر اختلاف سنی ۱۰ سال خیلی بهتره