توروخدا بهم راه کار بدید .من یه پسر۸ ساله با یه پسر ۳ ساله دارم .اصلا اصلا بهم کنار نمیاین .یه جوری به هم میپرن انگار دشمن همن اصلا تاحالا ندیدم با هم خوب باشن یا بازی کنن .کیا مثل من بودن ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه وقت میشه از یه طرف وعده های غذایی از طرفی کار خونه امسالم که مدرسه شون کلا بارش رو دوش مادراس.با ...
اخه دیگه بزرگ شدن خودشون باید غذا بخورن من تازه کوچیکن تمام وقتم غذا دستمه هی باید بهشون بدم بخورن... ولی من مدرسه رو ندارم...ب نظرم باید باهاشون بازی کنی تا یاد بگیرن چطور با هم بازی کنن... مگه غذا چقد طولشه؟ شاید رو تمیزی و اینا وسواسی ک میگی وقت نمیکنم
اره ولی خو مام باید ی کم مسلط باشیم یا ن؟؟؟ منکه خودم نیستم و روز ب روز چ بسا دارم بدتر میشم... البته من ۵۰ درصدش کارای رو مخی همسرم باعث عصبانیتم میشه و باعث میشه رو رفتارام کنترل نداشته باشم
اخه دیگه بزرگ شدن خودشون باید غذا بخورن من تازه کوچیکن تمام وقتم غذا دستمه هی باید بهشون بدم بخورن.. ...
من تمام خونم تا قبل اینکه شوهرم بیاد جا نیست بشینم یه ساعت قبل اومدن همسری دس ب کار میشم اسباب بازیا جمع میکنم جارو میکشم...حالا یه روزم وقت نشد جارو بکشم نمیکشم... کلا خونه ها بچه دار اونم بچه کوچیک همین دیگه