شوهرش طوریه که همه دنیا رو به زنش ترجیح میده همه رو باید از خودش راضی نگه داره حتی به قیمت خو ...
وای توروخدا تشویق به موندن و کنار اومدن نکنیدش ، گناه داره طفلک، شوهر منم دقیقا همینه بعلاوه اینکه کاملا سرد و بی احساسه، یه بچه ام دارم ، احساس میکنم بد بختترینم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان کلی ادم خوشحال میشن ، قراره کلی حرف بشنوه ، یه عالمه اذیت میشه، دوران بعد طلاق خیلی سخته اونم ت ...
سخت هست ولی خواهرت برا اینکه توی دورانی که داره جدا میشه افسرده نشه یه مشاور بگیره تا حالش بد نشه طلاق هر چقدرم راضی باشی جدا شی بازم سختی داره من دوستم وقتی داشت جدا میشد برا اینکه اذیت نشه یه مشاور گرفت بدون اینکه اذیت شه یا افسرده شه جدا شد
هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خود مقایسه نکنید
مراحل طلاق توافقی به چه صورت است؟ تصمیم گیری برای جدایی و طلاق، یکی از حساسترین موقعیتهایی است که زوجین با آن روبرو میشوند. فرآیند طلاق پروسهای طولانی است که به دلیل تنشهای بین زوجین و عدم سازش نهایی زن و مرد، جرقههای اولیه آن زده میشود و طی مراحل طلاق عاطفی، دادخواست طلاق، حضور مرتب در دادگاه و جدایی کامل صورت میگیرد. طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که طی آن زوجین باید برای آخرین بار در تمام مراحل طلاق توافقی و رسیدگی به پرونده با یکدیگر به تفاهم برسند و در دادگاه حضور داشته باشند. همچنین بر سر موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و... به توافق رسیده باشند. در ادامه این مقاله مراحل طلاق توافقی را به صورت خلاصه مرور میکنیم.