2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 20 پست
نه عزیزم نامادریا همشون روانی هستن خودشون مشکل دارن چون حسودن اکثرا و چش ندارن بچه های شوهرشونو ببین ...

سلام عزیزم من اتفاقی این تایپیکتونو خوندم من نامادرام خیلی پسر شوهرمو دوست دارم حتی بخاطرش به شوهرم گفتم مادرشو برگردون من راضی ام فقط این بچه خوشبخت باشه همه نامادرها روانی نیستن بچه شوهرم خیلی بهم کمک میکنه جونم بهش بسته س این پستتون اشتباه خواستم بگم تا باورهای اشتباه درمورد نامادری از ذهنتون بره مادر پسرم همیشه دعام میکنه چرا که بچه ش پیش من خوشحال وخوشبخته بچه خودش برام گفت که مادرش درحقم دعا میکنه منم اون ومادرش ودوست دارم قسمت الهی این بوده اون وهمسرم با هم نباشن ومن بجاش باشم این دلیل بد بودن کسی نیست عزیزم یا حق

هرچه بادا باد
سلام عزیزم من اتفاقی این تایپیکتونو خوندم من نامادرام خیلی پسر شوهرمو دوست دارم حتی بخاطرش به شوهرم ...

سلام گلم.واقعا توخیلی خوبی اگ گفته هات راست باشه...من ک نامادریم دیگه بلانمونده بخادسرم بیاره

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام گلم.واقعا توخیلی خوبی اگ گفته هات راست باشه...من ک نامادریم دیگه بلانمونده بخادسرم بیاره

هر کسی خوبی کنه گم نمیشه و پاداشش بهش میرسه وهر کسی بدی کنه جزاشو میبینه هرگز نگران نباش هر بدی درحقت بشه از جایی دیگه اون شخص سزاشو میبینه این قانون خداست

هرچه بادا باد
هر کسی خوبی کنه گم نمیشه و پاداشش بهش میرسه وهر کسی بدی کنه جزاشو میبینه هرگز نگران نباش هر بدی درحق ...

هی خاهر من ک کلا توزندگی یه روزخوش ندیدم ازیطرف خانواده شوهرم وخودشوهرم از شمر بدترن،نامادریمم ازیطرف هربلایی خواسته سرم اورده ومیاره😔نمیدونم من چجودی دووم اوردم جلو اینهمه بدبختی.الانم باردارم ۶ماهمه یه روز نشده بی استرس بگذرونم طفلک بچم 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
هی خاهر من ک کلا توزندگی یه روزخوش ندیدم ازیطرف خانواده شوهرم وخودشوهرم از شمر بدترن،نامادریمم ازیطر ...

😔من متاسفانه از خانواده خودم شانس نیاوردم برادرهام خیلی باهام بد کردن تو زندگیم همیشه کمبودمحبت داشتم برای همین به همه محبت میکنم تا کسی مثل من گدای محبت نشه .تو هم عزیزم بخاطر بچه ت که فردا روز هزارجور بیماری اعصاب وروان نگیره خدایی نکرده خودتو قوی کن سعی کن نادیده بگیری وفقط به فکر آرامش خودت وبچه بیگناهت باشی

هرچه بادا باد
😔من متاسفانه از خانواده خودم شانس نیاوردم برادرهام خیلی باهام بد کردن تو زندگیم همیشه کمبودمحبت داش ...

انشالله به زودی توزندگیت رنگ ارامشو ببینی عزیزم توکه انقدرمهربونی خدابه اندازه دلت بهت میده ازش ناامیدنشو..بخدا دعای اون بچه ک تونامادریش هستی ولی عین مادربهش محبت میکنی یه روز کمکت میکنه حتی اگ تواین دنیاهم فرقی به حال زندگیت نکنه تواون دنیا همه محبتات توشه هستن واست خوش به سعادتت

چشم ممنون از حرفای قشنگت واقعا تاثیرگذاشتن روم،سعی میکنم حداقل بخاطربچم اروم باشم 

2790
2778
2791
2779
2792