2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 32 پست

اولش داغی بستگی داره اگر اذیتت کرده باشه زودنر فراموشش میکنی 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر فرهنگ برای فراموشی گفتند که 

شب ها قبل از خواب چهره ی اون آدم رو بیارید توی ذهنتون سیاهاش کنید

بعد یه نقطه ی نور از دور تصور کنید که هی نزدیک و نزدیک تر میشه و درنهایت ذهن شما رو پر می کنه 

انقدر اینکار رو تکرار کن تا خوابت ببره

حداقل سه هفته زپان لازمه که فرآیند فراموشی با این روش اثر بخش بشه

خیلی اذیتم کرد خیلی خدا ازش نگذره 

من سه سال بودم عزیزم یا یه دختر هرز پیامشو دیدم ولی خیلی شیک فراموشش کردم فقط یک ماه از نطر روحی افسرده شدم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
من سه سال بودم عزیزم یا یه دختر هرز پیامشو دیدم ولی خیلی شیک فراموشش کردم فقط یک ماه از نطر روحی افس ...

میدونی 

حس هیچکاری رو ندارم دلم تنگ میشه واسش 

خیلی گریه میکنم 

اما دیگه هیچوقت نخواهم‌بخشیدش 😔

چرا کات کردم چون با یه دختره دیگه رابطه داشت میگفت مجبورم به دلایلی ادامه بدم اما تورو میخوام صبر کن مشکلاتم حل شه میخوام باهم ازدواج کنیم منم باهاش موندم 

اما تا بحثمون میشد اونو میکوبید تو سرم حتی  رفت اسمشو گذاشت پیجش اذیتم میکرد 

بهش گفتم من اینجوری نمیمونم اگه منو میخوای باید کات کنی با اون 

اونم فحشم داد و گفت نمیخوامت و برو  و گفت سیاستم این بوده الکی بهت گفتم اون عشقمه 

ولی میدونم دروغ میگه به اونم متعهد نیست 

میدونم برمیگرده ولی دلمو بدجوری شکوند این کاراش و حرفاش یادم نمیره 

میدونی  حس هیچکاری رو ندارم دلم تنگ میشه واسش  خیلی گریه میکنم  اما دیگه هیچوقت نخ ...

منم همین اجساسو دارم با این تفاوت ک بعد خیانتش منم خیانت کردم التبته نمیشه گفت خیانت چون من کات گردم و رفتم به خواستگارم پیام دادم اونم فهمید هر چی تو دهنش بود بهم گفت🤣🤣