2777
2789
عنوان

بمیرم واسه زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 6857 بازدید | 125 پست
ببخشید خانم شهید حججی رفت دنبال زندکی ش یه سال نشده ،اگه خیلی غصه خورده بود سریع ازدواج نمیکرد

چ‌ربطی داره؟اگه مرد هم بود همینو میگفتین؟ یا میگفتین اسکال نداره بچه ی کوچیک داره دوسالم از فوت هخسرش کذشته باید بره سراغ زندکیش نمیشه تا ابد محرد بمونه که؟

حالا یه سلبریتی سر پیری بره شوهر کنه و عین دختر چارده ساله بگرده، خانومای نی نیزسایت میگن حق داره😄سرتون ب کار خودتون باشه.

امان از شما زن ها

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه از کیا همدردی میخوای؟ اینجا چون طرف زن شهیده، انتظار دارن ک تا اخر عمر بسوزه. بقبه خانوما حق دار ...

خانم هاي عادي كه هيچ ادعايي هم ندارن تا جايي كه من دور اطرافم ديدم تا سال شوهر حرمت نگر ميدارن

فدات واقعا تاپیک رو نمیخونید یا متوجه منظور نمیشید یا ...‌ آدم شکنجه دشمنش هم ببینه زجر میکشه چه بر ...

خانم محترم میشه درخواست منو قبول کنید ..میخوام حرف بزنم

لطفا برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کنید 
لطفا تاپیکتون رو قفل کنید به خدا؛ خدا رو خوش نمیاد پشت سر ایشون الان کلی حرف میزنن

همینا اگه تاپیک بزنی بگی فلانی شوهرش مرد رفت شوهر کرد میان میگن به توچه که شوهر کرد مگه آدم نیست 

از اینا چه انتظاری داریم گلم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
الان بشينيم غصه شوهر مردمم بخوريم؟

نه پشت سر مردم حرف نزتید. حلال خدا رو حرام کرده ایا؟ اتفاقا سرتون ب کار خودتون باشه. من اصلا نمیدونستم هزدواج کرده. الانم واسم‌مهم نیس. میدونستم هم اتقد مهم نبود ک مطرح کنم‌.چرا غصه؟  سرتون ب کار خودتون باشه. سبزیاتون پاک‌کنید

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

همینجوری قضاوت میکنین که زندگیاتون لجن شده و تا شوهرتون تو کوچه رو نگاه میکنه میمیرین و زنده میشین ک خیانت نکنه یوقت . شوهر کرد ب شما ربطی دارع ک هم قضاوت میکنین و بعصیاتون انقدر وقیحین ک تمسخرم میکنین چقدر شعور و شخصیتتون پایینه . 

طرف جونشو داده برا مملکت احترام ک نمیذارین هیچ مسخره هم میکنین . 

حیف شهدا واقعا حیف 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
نه پشت سر مردم حرف نزتید. حلال خدا رو حرام کرده ایا؟ اتفاقا سرتون ب کار خودتون باشه. من اصلا نمیدونس ...

شما لطفا سرت تو كار خودت باشه الكي هم منو ريپلاي نكن من اصلا دلم نميخواد با يكي كه عقايدم همخواني نداره بحث الكي بكنم

فدات واقعا تاپیک رو نمیخونید یا متوجه منظور نمیشید یا ...‌ آدم شکنجه دشمنش هم ببینه زجر میکشه چه بر ...

چند ماه تبود عزیزم نزدیک دو سال بعدش بود

حق با توعه،منم شرط همسرم برای ازدواج این بود ک همپای شهادتش باشم و منم خیلی وقتا وقتی نکاهش میکنم از فکر اینکه ی روزی نباشه دلم هری ریخته😔بمیرم برای دل همسرای مدافع حرم

حالا واقعا تاپیک رو نمیخونید یا چیز دیگه ای هست ؟😐 

بگید بدونم چرا اصل موضوع رو ول کردید رفتید چسبیدید به همسر شهید حججی 

همه جا همینطور هستید شما؟ مثلاً شوهرتون بگه خانم نهار قیمه درست کن شما گیر میدید به لپه و رب گوجه و کشاورز؟؟

متاسفم از اینکه تاپیکی زدم که از فهم و درک بعضیا بیشتره و گنجایشش رو یه عده ندارن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️