2777
2789
شوهرمن الان داره میره سرکار مجبوره ماشین ببره  بیشعورا اونایی که میرم سرکار هم جریمه میکنن&nbs ...

نمی دونم درسته یا ن ولی من با دوس پسرم بیرون بودم پلیسه گف اگ تا ۹ نرید خونه ب اضای هر دوربینی ک ماشینو بگیره ۵۰۰ تومن جریمه داره 

تهرانم هستیم 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁 نه جدی واسه چی اینکار رو میکنن؟ مثلا تا ۴ صبح نرن تو خیابون ؟

نمیدونم مغازه ها که تعطیله هیچ کسم بیرون نمیره اون موقع 

عقل نباشد جان در عذاب است

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
نه باید میرفت نامه بگیره از ادره آگاهی

میدونی چندهزار نفرن 

پلاکاشونو دادن آگاهی که جریمه نکنن اونام قبول نکردن

واخب تکلیف بنده خداچیه بایدبره کار....من اقام نامه ترددگرفته بهش گیرنمیدن

هیچی تو اسنپم یمدت بود  گفتن به اونا گیر نمیدن امروز به هوای اون رفته که اسنپه

سرویس دارن اما توش پرادمه و هرکس تو سرویس بوده کرونا گرفته 

منم بچه کوچیک دارم شوهرمم یمدته با سرویس نمیره 

آها پس در حق این افراد ظلم میشه خیلی

خدا لعنتشون کنه 

یا سرکار و تعطیل کنن یا اینارو جریمه نکنن عوضیا

هیچی تو اسنپم یمدت بود  گفتن به اونا گیر نمیدن امروز به هوای اون رفته که اسنپه سرویس دارن اما ...

ای باباخدابخیربگذرونع..اقات میادخونه بگوکل لباساشودراره یه دوشم بگیره یه دمنوشم بهش بده بچه کوچیک داری خداروخوش نمیا

دل مرنجان که زهردل به خداراهی است❤
ای باباخدابخیربگذرونع..اقات میادخونه بگوکل لباساشودراره یه دوشم بگیره یه دمنوشم بهش بده بچه کوچیک دا ...

چیکار کنم خودمون بدرک استرس بچه ۱۶ ماهه رو دارم این فقط هیچیش نشه 

الکل هم برده کل ماشینو الکل کاری کنه بعداسنپ

سلام سایو خانم

میخوام کیک درست کنم شکر رو نصف بریزم و وقتی مایه کیک درست شد،گلوکز قاطیشهم بزنم،اینجوری بافت‌کیک بعد پخت خراب نمیشه؟؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام سایو خانم میخوام کیک درست کنم شکر رو نصف بریزم و وقتی مایه کیک درست شد،گلوکز قاطیشهم بزنم،اینج ...

سلام عزیزم 

گلوکز  رو که نباید تو مایع کیک بریزی 

گلوکز واسه براق شدن شربت هایی هست  که برای کیک و شیرینی و زولبیا و بامیه استفاده میشه

پیج