2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 51 پست
ربطی نداره من اونقدر بهش گرمی میدم هفته ای دوبارو کشش نداره

ای بابا😁😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روایت داریم با هرکی سه بار تو یه تاپیک روبه رو بشی دوستای خوبی میشید 😁

بله بله منم شنیدم😁😘

دوستیم دیگه😋😘❤😁

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
نه بابا ربطی نداره کسی بیشتر از شوهر من گرمی نمیخوره اما انگار خواجه هس 😒😒😒

منم کل غذاهام پررره ادویه میکنم

صبحانه شیره ،خرما

اوووف اوونقدر که ما گرمی میخوریم

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند

بگو کیفیت رابطه میاد پایین هفته ای دو بار باشه ولی عالی باشه😁

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

باید بهش برسی دیگه.بعضیا این مدلین.گناه داره خب بنده خدا بدنش اینجوریه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
نه بابا ربطی نداره کسی بیشتر از شوهر من گرمی نمیخوره اما انگار خواجه هس 😒😒😒

وای ببخشید خندم گرف😂😂 

چی بگم والا یکی طبعش گرمه یکی سرد😁

رایطه زیاد برای مرد خیلی بده

اگر عوارضش رو بدونه دیگه سوییچش رو مینده...خاموش میکنه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست