2777
2789
عنوان

حس ششمی خوشگل بگه کی میبنمش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 22 پست
باخبر نیست ولی حسش میتونه یه چیزایی بگه از اینده  من چهار ماه با یکی کات بودم این کاربرگفت فلا ...

من خودم چندبار ی چیزا برا کاربراگفت درس دراومد درحالی  ی چیزی پروندم نزدیک هفت وهشت بار چیزا گفت یارو گفت تو از کجا میدونی در حال من خودم میدونم شانسی ی چیز گفتم درس دراومد همش چرت فقط برا یرگرمی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
من خودم چندبار ی چیزا برا کاربراگفت درس دراومد درحالی  ی چیزی پروندم نزدیک هفت وهشت بار چیزا گف ...

شما وقتی حس ششم نیستی الکی چرت و پرت نپرون 

تا اینجا که نی نی سایت بودم فقط این کاربر حس شیشم بوده که طفلک ادعاشم نمیشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما وقتی حس ششم نیستی الکی چرت و پرت نپرون  تا اینجا که نی نی سایت بودم فقط این کاربر حس شیشم ...

من ادا حس ششم ندارم  و گفتمحس ششم نیستم

حالا تو جهان سوم زندگی میکنیم ولی سعی کن خرفاتی نباشی

من ادا حس ششم ندارم  و گفتمحس ششم نیستم حالا تو جهان سوم زندگی میکنیم ولی سعی کن خرفاتی نباشی

پس اصلا نرو تو تاپیک حس شیشم که یچیزی بگی 

کسایی که حس شیشم دارند  چشم سومشون فعاله که تو قران هم اومده 

قران خرافات نیست عزیزم 

پس اصلا نرو تو تاپیک حس شیشم که یچیزی بگی  کسایی که حس شیشم دارند  چشم سومشون فعاله که تو ...

اتفاق یکی ازکه چشم سوم داشت خودش تو یکی تاپیک گفت من اینده خبر ندارم اصلا اون دیدتون نسبت چشم سوم  غلط خودش گفت خدا فقط از حقیقت خبر داره

شما که خیلی قران خونید لطفا اون قسمت خدا درباره حس ششم و فالگیر این چیز بگین منم برم مطالعه کنم

خدا هیچ وقت نگفته برین دنبال فالگیر و حس ششم

این حرفا نزن 😅

اتفاق یکی ازکه چشم سوم داشت خودش تو یکی تاپیک گفت من اینده خبر ندارم اصلا اون دیدتون نسبت چشم سوم &n ...

التماس مطالعه 

سکوت میکنم در برابر کسی که بدون مطالعه و فقط کپی از حرف دیگران چی گفتن و چی میکن حرف میزنن چون هر چی بگیم حرف خودشون رو میزنن 

کتاب# بخوانیم 

سکوت#  

التماس مطالعه  سکوت میکنم در برابر کسی که بدون مطالعه و فقط کپی از حرف دیگران چی گفتن و چی میک ...

شما مطالعه داشته که این قدر خرافاتی نباشی

التماس مطالعه  سکوت میکنم در برابر کسی که بدون مطالعه و فقط کپی از حرف دیگران چی گفتن و چی میک ...

اخرش نگفتی کدوم ایه بود