2777
2789

آیلین که قشنگه مثلا خودت میخاستی چی بزاری؟؟؟🤔

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب عزیزم اسم خودمو داداشمو بگم فکر نمیکنی تو سایت لو میرم؟؟😅😅اونم منی که همش از فامیل پدرومادرم م ...

ععع انقدر کم یابه یعنی اسماتون😂😂😂

تو ی تاپیک اسم گفتی و زود پاک کردی ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد😄😄😄

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
شرمنده نه. خیلی قدیمی نیست ولی خوب من دوست ندارم.برای سنمون زیاده. مال داداسمو نمیگم چون کامل لو م ...

ابرو بر نیس... خوبه معمولیه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شرمنده نه. خیلی قدیمی نیست ولی خوب من دوست ندارم.برای سنمون زیاده. مال داداسمو نمیگم چون کامل لو م ...

شما راحت میتونی بدون دردسر اسمت رو عوض کنی چون اسم نیست صفت هست 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
ععع انقدر کم یابه یعنی اسماتون😂😂😂  تو ی تاپیک اسم گفتی و زود پاک کردی ولی هرچی فک میکنم یاد ...

اینجام گفتم اون بالا نوشتم😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
پریماه.حورا...نیلا.لیانا..یکی ازاینا

آیلین از اینا قشنگتر نباشه، زشت تر نیست به نظرن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

خوب پریماه که ی صفت هم محسوب میشه میتونی هر وقت خواستی محبت کنی بهش بگی پریماه من خوشگل .و ......

و عد از این مشکل شما اسم بچه نیس 

با همسرته اول اون مشکل رو بر طرف کن اگه عاشق باشی هر چی اون بگه بهترینه برات 

.....

خود مامانم دوست داشت بزاره بهار.به نظرم برای دختر ۲۹ ساله قشنگتره تا اعظم😪😪داداشمم نمیگم اسم خودشو ...

دوتا از اقوام ما تو سن ۳۰ سالگی اسماشونو عوض کردن، همه هم خیلی راحت ب اسم جدیدشدن عادت کردن.شما هم میتونی 

مگه چندبار زندگی میکنیم ک از اسممونم ناراضی باشیم

خدایاشکرت🥰

عزیزم با عرض شرمندگی ولی از نظر من سلیقه همسرت تو اسم بهتر از خودت بوده...بعدم دیگه کنار بیاو بهش فک نکن چون روی دخترت اثرمیذاره و اعتماد به نفسش رو میاره پایین...همین که صغری مغری نیست خوبه دیگه اسم خوش آوا و قشنگی هم هست

شما راحت میتونی بدون دردسر اسمت رو عوض کنی چون اسم نیست صفت هست 

چند بار خواستم عوض کنم ولی بابام نذاشت.خودمم راستش میترسم.چون مامانبزرگ پدریم خیلی اهل ناله کردنه.مادر شهیده واگه از کسی دلش بشکنه طرف به خاک سیاه میافته قشنگ همه میدونن برا همین دلشو نمیشکنن.منم میترسم ریسک کنم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ