اخه مشکل اینکه تو مرحله فکر باقی میمونه حالا استارتر اقاست نمیشه یه چیزایی رو گفت ولی حتما متوجه میشی مشکلم از کجا اب میخوره .حالا نوبت مشاوره گرفتم ببینم میتونم با این بی حالی بجنگم
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
چی شد چرا صداش کردی...................................... مگه ادم نشده بودی........................
نه دیگه زن داداشم شده باید همه جا کنارم باشه 😄
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
چقد منی تو منم اصلا اینجوری نیستم و حقیقتا رفتن هیچ آدمی دیگه برام اهمیتی نداره هیچ رفتنی اذیتم ن ...
اره من هم توعم هم جانی ام هم کویینزم