2777
2789
@جانی_دپ    

چی شد چرا صداش کردی...................................... مگه ادم نشده بودی........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم گاهی بهم‌ میگن این اخلاقت مردونه س .تا حالا چند تا بهم گفتن اصلا خر نمیشی 😂یه بار یه پ ...

چقد منی تو

منم اصلا اینجوری نیستم

و حقیقتا رفتن هیچ آدمی دیگه برام اهمیتی نداره

هیچ رفتنی اذیتم نمیکنه نهایت یه هفته براش ناراحتم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

به علاقت فک کن اینکه وقتی بش برسی چه لذتی داره😁

اخه مشکل اینکه تو مرحله فکر باقی میمونه حالا استارتر اقاست نمیشه یه چیزایی رو گفت ولی حتما متوجه میشی مشکلم از کجا اب میخوره ‌.حالا نوبت مشاوره گرفتم ببینم میتونم با این بی حالی بجنگم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من به اینکه تو همه چی گند میزنم افتخار میکنم 😂

وای چه افتخار بزرگی..............................افرین به تو .............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
چی شد چرا صداش کردی...................................... مگه ادم نشده بودی........................

نه دیگه زن داداشم شده باید همه جا کنارم باشه 😄

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اخه مشکل اینکه تو مرحله فکر باقی میمونه حالا استارتر اقاست نمیشه یه چیزایی رو گفت ولی حتما متوجه میش ...

کار خیلی خوبی کردی حتما پیشو بگیر ای چیزا طبیعیه برا همه نگران نباش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من به اینکه تو همه چی گند میزنم افتخار میکنم 😂

خسته نباشی 😂بزرگوار برامون مثال بزن الگو بشی 

چقد منی تو منم اصلا اینجوری نیستم و حقیقتا رفتن هیچ آدمی دیگه برام اهمیتی نداره هیچ رفتنی اذیتم ن ...

اره من هم توعم هم جانی ام هم کویینزم 

جایزه بده

بشین بینیم باو# .................................. سایت خرابه وگرنه یکی از عکس های جانی رو بهت میدادم............................